Phishing...пак?

Член од
19 октомври 2019
Мислења
25
Поени од реакции
13
Знам имаше тема за нешто слично но сабајлево истражував нешто и сега гледам сајтов македонски и личи нормален како УРЛ. Кога отварам, прво некоја страна Loading, направи 300 пати redirect, и после ме однесе на некоја порака нешто како ‘Годишна анкета 2019‘, и личеше ептен страшно.. Испаничив, и затворив све избришав history, значи што ми текна тоа направив... Не ми симна ништо, само сакам некој постручен да ми каже дали треба да правам нешто. Пуштив скенирање на Malwarebytes, не најде ништо. Чим не симнало нешто, нит сум оставил информации, веројатно добро е. ПОМОШ!!! :place:
Едит: ако мења нешто, на Macintosh ми се деси ова.

Па кога кликаш на реклами "Згодна јебачица на 2 км од тебе" никој не ти е крив
Братче за такви ствари си имам AdBlock :icon_lol::icon_lol:
Него, гледав на нет пребарав за вакви фишинг сајтови, не било до мене во случајов до сајтот било некој си скрипт не бил прекриен.
Сепак некој стручен да ми каже дане имам закачено вирус некој или?

Него, гледав на нет пребарав за вакви фишинг сајтови, не било до мене во случајов до сајтот било некој си скрипт не бил прекриен.

да не даунлоадираше малце рамче? или пак ги инсталираше новите нај кул тулбарс за хром

Ај дај озбилно, не сум глуп ја. Си прашав најубаво.

па и прашањето ти е глупо, имаш факинг Мекбук со факинг мекинтош и прашуваш дали имаш вирус од нешо што си кликнал

па и прашањето ти е глупо, имаш факинг Мекбук со факинг мекинтош и прашуваш дали имаш вирус од нешо што си кликнал
Глупо е прашањето кога цел живот сум со Windows.. И форум е, зашто да не? Ке си прашам нормално

Насловот на темата му е фишинг, а после збори за вирус цц

Немаме. Ама имаме ваљда иста тастатура да се искуца на Гугл што е разлика од двете...
Добро ај нема нишо да прашам више, фала ти позз
edit: админ нека заклучи темава

Ц ц ц, шупаци. Наместо да ти помогнат они ке те закопат уште толку. (Како и за се друго у оваа наша јебана северна македонија.)
Друже, чим нишо не си инаслалирал и не ти покажало на малвербајтс немај гајле. Јас сум закачувал вируси почесто и тоа ради инсталирање програми и кракови при кој намерно сум го деактивирал антивирусо. Ако си избришал кеш и историја и ако не ти веќе прае ридајрект ич не се секирај.

Ц ц ц, шупаци. Наместо да ти помогнат они ке те закопат уште толку. (Како и за се друго у оваа наша јебана северна македонија.)
Друже, чим нишо не си инаслалирал и не ти покажало на малвербајтс немај гајле. Јас сум закачувал вируси почесто и тоа ради инсталирање програми и кракови при кој намерно сум го деактивирал антивирусо. Ако си избришал кеш и историја и ако не ти веќе прае ридајрект ич не се секирај.
¯\_(ツ)_/¯

AdBlock е срање, пушта реклами од нивните соработници а блокира конкурентни реклами.

Пробај ublock origin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom