Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тато плаќа, ти диплома на рака.
Оценки добиваат само преку проекти учеше другарка тука знам од лично искуство , усно испрашување речиси нема , од прилика ќе бидете 15 макс во клас претежно деца на примариуси , градоначалници , газди на јаки фирми итн .
Наместо тест проект правиш и ти го оценуваат проектот , мора да е голема подршката на професорите зашто е приватна школа и се плаќа .Какви проекти ? Може подетално малку? Велат дека поддршката од наставниците е голема па незнам сега.
Тато плаќа, ти диплома на рака.
Ми треба мислење за оваа гимназија, сакам да продолжам тука . Дали некој учел тука и како е да се учи овде ?
Наместо тест проект правиш и ти го оценуваат проектот , мора да е голема подршката на професорите зашто е приватна школа и се плаќа .
Имаш стипендија имаш бесплатна можност да бидеш со елитата и уште се чудиш што ке ти речат љубоморните другари хахах.
Ако те бива за учење и ако учиш ке учиш секаде .И таму согурно ке има и што учат а и луге што се ударени со мокар чарап .
Стварно ми се интересни некој луге од Македонија што мислат дека ете се отвориле приватни училишта и таму одат само за да не учат ,иако во секој град има барем едно ретардирано училиште каде што се поминува како од шала .
А ти си дете од улицата ? Кримос ? Мала бара пуно крокодила брате а
Ако имаш шанса да одиш во приватно бесплатно ич не му ја мисли,помалце деца,квалитетна настава,посветени и писмени професори,можеш многу да добиеш.Јас учев во едно од таканаречените елитни државни училишта,и имав среќа што 90% од предметите ми беа на бубање.Едини предмети за кои требаше нешто повеќе да направи професорот освен диктирање лекција(информатика,математика,јазици) мислам дека повеќе ме уназадија него што ме научија.