Петките страшни како баба Рога

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Луд е брат ти еј жими се. На ти на тебе дај му ги париве да не ме тепа океј.
money_hand.jpg
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Професорите не се свесни и дека ако нема ни една петка во класот ќе има пак некои мерки бидејќи не направиле ништо за да ги натерат учениците да научат и не биле добри во својта работа не е работата само да стават ниски оцени со кои мислат дека се безбедни од екстерното оценување.

ненорамлна работа е ова бе...за да добиам 5-ка по предметот телекомуникациски склопови професорката ме испрашуваше цели 3 часа и ми вика уште не ме разочарувај на тестот...па таа ненормална ли е или да?? а и отценка се пишува и заради активност, дисциплина што се гледа низ цела година, а не отценка само од еден тест....да ти е**м и закон и се

денес ако не се сигурни 100% ти ја ставаат помалата за секој случај. Мојата класна се правеше силна ко демек 10% од платата и било 1800 денари па голема работа, ама кога слушна дека казната ќе трае цела година и она се замисли малку.

ако си знаеш за 5-ка и тој тест на крајот ке го направиш за 5ка, а ако добиеш 4 на тој тест а професорот ти ставил 5-ка пак ке може 5 да имаш на крај

5 годинава да добиеш мн тешко .Само инспекции у школо,испрашувања и тестови страшни. Срека во несрека е шо сум 4 година. :toe:

i kaj nas isto u pm nema levo desno:toe:

BORN IN AERODROM TO BE FAMILY

Четврта година сум... и привите три години имав само по еден кец (по математика) а сеа у четврта имам 6 ... :kesa:
Професорите многу се сменија и многу подруго оценуаа, некако како да не са тија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom