извинете но мене сеуште не ми е јасно дали овие со цел памет и на своју вољу и храброс, песнава ја пееле на фестивал ?? ако е тоа вистина (шо очигледно е) јас би им се поклонил на идиотизмот и би ги поканил на 12 величествени.
abe . ..ne znam samo kako lugevo istata pesna kolku si se informirav ja proglasile za pobednik..molim ti se..ccc ...mizerija u raskos.:nesvest:...KAJ NE CINI PA I POBEDUVA..leleee..stvarno js ne znam koj bi sakal nekad da si ja zapee onaka da mu dojde da receme si sedi si vika eeej so ubavo u BISER sum daj da ja zapeam pesnava koja ima neso tekst...T.C. BISER ..na bul JANE SANDANSKI A SANDANSKI GOLEM JUNAK))))))))))) e koa ja slusnav pesnava ostanav onka soooo :pos2:....mislam sekoja cest:bravo: ...da izelezes vaka javno da pees so vakva kompocizija ili melodija ili kako i da ja narecam ne e mala rabota ,treba tuka "mudanek mi izvinat na izra site) ali ....so da se prai mila dusa rizik jak)ne mozev posilno bese od mene
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.