Пичи армониче у позадина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
“Турбо“ го викаат металците шо пијат дроги и неприатели се на народот и Госпо.обрни внимание на црвеното.
и не викам НЕ, секој со својот вкус, али кај мене со закон)претседателски декрет) е забрането турбо и сл.![]()
жално ама вистинито“Турбо“ го викаат металците шо пијат дроги и неприатели на народот и Гооспо.
То се народни песни кои народо ги сака. На еден рок концерт ќе дојдат можи 500 заведени од ѓаоло деца шо ќе трест со главите на непознат текст кој можи и кажва пропаганди против Македонија, али на Цеца или Стоја, стадион ќе биди мал да ги собере сите љубители на таја уметност
А оти не слушаш народно али со примеси на рок музиката, им и такви преубави песнижално ама вистинитоко со џемс браун и цеца (1996gг мислам). во размак од 3-4 дена, првиот едвај 7-8000, фуфата 30000+ ..............
лет, што да ти кажам, никогаш не сум ги сакал, секогаш сум бил хард кор, ................ по живци ми лазат. за добро друшто ќе вложам напор да издржам неколку саати во кафана со таква музика, али кога би требало јас да бирам и организирам ...... ни под разно. нормално, спомнав дека стари македонски песни и староградски може, ...... и во такви места со огромно задоволство идам..А оти не слушаш народно али со примеси на рок музиката, им и такви преубави песни
па има и од овие стари песни имаш од 60 сетите, Лепа лукиќ во 64 бе снимаше спот и тоа во епицентарот на Париз у Франуска!!, кај беа Rолинг Стонси или Битолси во 64?? тие да не снимаа спотој пред ајфеловата кула?лет, што да ти кажам, никогаш не сум ги сакал, секогаш сум бил хард кор, ................ по живци ми лазат. за добро друшто ќе вложам напор да издржам неколку саати во кафана со таква музика, али кога би требало јас да бирам и организирам ...... ни под разно. нормално, спомнав дека стари македонски песни и староградски може, ...... и во такви места со огромно задоволство идам..
+ Алис Купер отровОти мора у секоја тема да има хардкор рокери, металци и пункери, шо одвај знаат 20 бенда, и омилен им е Бон Џови?![]()
А од Металика таа бавната ја слушаат кога ќе им раскине женската.+ Алис Купер отров
Подлистав неколку страни на форумов и нигде не најдов тема за песми и музики креирани да го расположат чоека, да кажат за секојдневни ситуацији маки и радости. Се постираат панкерски песми од хипици, музики од рокери, од металци рапери... неразбирливи со дерење врескање и мрморење. Преку нив се пропагира на омладината да се дрогираат и да стануваат хомосексуалци и да не си ја сакаат татковината. Зато овде сакам да се ставаат вокално музички состави и изведувачи на домаќинска музика, еве за почеток Кемал Маловчиќ
[DOUBLEPOST=1402961499][/DOUBLEPOST]
А од Металика таа бавната ја слушаат кога ќе им раскине женската.