PES 6 - пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата reddevil4ever
  • Време на започнување Време на започнување
jbg.. само шо станав од спиење,а и главата ме болеше...А оваа последната,убаво ми тргна и без веза добив црвен у 15-та минута..И после немав ни надеж да те победам,па ем гледав у ТВ-то,ем играв....:toe:

Абе кој ви е филмов неможам да сватам?
Воопшто не е битно дали те болела глава, или си гледал ТВ или.... што и да е....Си изгубил и не разбирам зошто барате изговори "објаснувате" на форумов
Ништо лично важи за сите!:smir:

Абе кој ви е филмов неможам да сватам?
Воопшто не е битно дали те болела глава, или си гледал ТВ или.... што и да е....Си изгубил и не разбирам зошто барате изговори "објаснувате" на форумов
Ништо лично важи за сите!:smir:
E taka de...Si izgubil si izgubil posteno bese...A ne sea Si gleal u tv-to i si igral...I prasina da ne brisese u megjuvreme????:smir: :)

Tetova, нов играч си :)?
Ај јас и ти после ке изиграм 15-16 :):)О.К ?
Оти сега не сум дома:D

Ајде бе кој сака да изиграме 1-2 нека ми пише на мсн...

E taka de...Si izgubil si izgubil posteno bese...A ne sea Si gleal u tv-to i si igral...I prasina da ne brisese u megjuvreme????:smir: :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::kesa:

Ајде за пријателска кој е нека писит на MSN

Тетова ај остај MSN или адниме dejan_mitrevski@hotmail.com,да видам со играч си:helou:

Торпедо - ManUtdChampions 1-2
Торпедо - ManUtdChampions 3-1
Торпедо - ManUtdChampions 2-0
Посерах го , :pos2::pos2::pipi::back:

Торпедо - ManUtdChampions 1-2
Торпедо - ManUtdChampions 3-1
Торпедо - ManUtdChampions 2-0
Посерах го , :pos2::pos2::pipi::back:
ХЕхехехехех а забравил да ја пише таа шо го тепав пенали :pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе вчера
Торпедо - ManUtdChampions 0-15..Го заводив 2-0 почна сам да си даве голаве..Си даде сам 10 гола па му шибнав јас уште 3..

и некни

Торпедо - ManUtdChampions 0-7..На полувреме водев 5-0..И у второ почна на секоја моја акција да излеве со голмано,му дадев 2 гола и жал ми падна да му давум уште голаве..

:helou::helou::helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom