PES 6 модови

I kaj mene isto nisto ne vadi bas sega barav modovi si rekov ke cini ovaj ama nisto izgleda ima nekoja finta :toe:

Нема ништо финта копи пасте му правиш и си излегуваат играчите најнормално!
на едно 5-6 другари им го имам дадено најнормално им работи!

Dajte nekoja dr. link onaa sto go dal mac ne mi izleva da download mi izlevaat goli zeni tamu:D

Овака имам Пач-(не пач) Option File ти е тоа!
му правиш копи пасте во My documents и бушиш
Во него сите имиња се точни,сите дресови се точни и плус ја има германска лига со Крузеиро,бока Јуниорс,гремио,Сантос
СИТЕ трансфери до Јануари 2008 се комплетирани!
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=59147
Само од линков симнете си го и готово е!
Уживајте!!!

и јас пробав со ова , ама не можи!!!:nesvest:
Mac дај нешто поедноставно ова, ако можи?? поздрав

Ај пробајте од овоа
C:\Documents and Settings\Nikol@\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6

во таа дирекција пасте на тоа шо ке го симнеш и ги имаш трансферите од јануари 2008!

Ај пробајте од овоа
C:\Documents and Settings\Nikol@\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6

во таа дирекција пасте на тоа шо ке го симнеш и ги имаш трансферите од јануари 2008!

абе јас ги имам трансверите сам праено (префрлање на играчите од еден во друг тим) али ми требат новите дресови, имиња на клубови,амблеми, стадиони, опрема (копачки, топки) , и некои нови фудбалери и нови тимови (Ц.Звезда, Партизан, Сантош, Сао Паоло)....тоа...иначе оти линкови шо ми ги даваш...или јас не убо ги клавам (шо не вервам) или не чинат нешто......позз:toe:

другар ти нешто не правиш како шо треба!
кај мене се е ОК!
Ги иам германска лига бразилските најјаки и аргентинските,сите имиња се точни,клубови,амблеми, стадиони, опрема (копачки, топки) сето тоа!

другар ти нешто не правиш како шо треба!
кај мене се е ОК!
Ги иам германска лига бразилските најјаки и аргентинските,сите имиња се точни,клубови,амблеми, стадиони, опрема (копачки, топки) сето тоа![/QUOTЕ]

леле брате нерви искинав со ова...шо да се прај...пробав секако ама не можи....не знам оти ова вака!? дајте помош нешто оти ова мора да се има:vozbud: .... пред се да те прашам...дали овај линкот е само за оргиналната пес 6?? оти јас не ја имам оргиналот:nesvest: позз...и 4екам некој одговор помош...оти ова нешто мора да се имаааа :D

Ако е оргинал нема да ти требаат пачови:pos2:

Ако е оргинал нема да ти требаат пачови:pos2:

толку се разбирам и јас :uvo: , еј дај некој други инструкции за ова со го остај тука како да стигне до играта и да го фати :vozbud:

ја најдов што е белата!:vozbud:
пачот го тргнале сеа ке го аплоадирам ке ти стаам туториал и ке биде се во ред!
нешто не сака да го прифати документот во ворд на форумот ми вика Docx is invalid file type!
На МсН ке ти пратам шо ти треба!Само додај ме!!истото важи и за другите што им треба!

брате те аднав...чекам на тебе...лелеееееееј ако фати!!! ке се тркалам низ собата :pos2:

Ајде бујрум кој е мераклија за Англиско првенство нека ми пише на МСН!
Ги имам направено Хул,Стоук сити и Вест бромвич Албион!и сите трансфери заклучно до 26 Јули!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom