Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

• Креатор на темата Креатор на темата Memento Mori
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тешка работа си, чим е фиром прифатено од нашата држава тоа не значи дека сите се согласуваме со тоа, разбираш?

Ни јас не се согласувам, но тоа е реалноста наша.
Реалноста не мора да ти се допаѓа.

Знаеш како? Склучуваш брак, ама после не ти се сака.
Сеуште го немаш раскинато брачниот договор, ама тврдиш дека си слободен.

Ти не се согласуваш со бракот, но црно на бело стои дека си во брак.
Така ви е и на вас муабетов. И јас не се согласувам со ФИРОМ, ама тоа си го потпишавме.
И се до раскинувањето на тој договор, тоа и ќе бидеме - секаде. Освен за нас самите, нели.

Абе остајте Перо ко Перо будала најмал проблем ако сака и од тунгузија нека биди.
Туку со другово шо прајме со :нинџ: :гомце:

Браво и за Спанулис и за Антич и за сите што се коректни во тимот, политиката ако разединува тие може пак да го спојат народот. И уште еднаш секоја чест за Перо одигра страшна сезона и верувале или е шампион на Европа!!!
--- надополнето: 14 мај 2012 во 14:50 ---
И не мешајте политика на темава

Подобар според твои замислени стандарди.

За мене не.

Прашањето на името е наметнато политичко прашање од двете страни за да се сврти вниманието на нивните граѓани од банкротот, и од мизеријата во која се наоѓаат.

Кој како наседнува на сето ова.
Гајле ми е за политика теории на заговор и економија...само сакам да си го викам како сакам местото од каде што доаѓам.

Гајле ми е за политика теории на заговор и економија...само сакам да си го викам како сакам местото од каде што доаѓам.

Па викај си го бе, не ти забранил тебе никој.

Чоекот оценил дека треба да каже ФИРОМ кажал ФИРОМ и тоа е тоа.

Ни јас не се согласувам, но тоа е реалноста наша.
Реалноста не мора да ти се допаѓа.

Ти не се согласуваш, но отворено го поддржуваш. Како беше она DON'T YOU FYROM ME! Изглеа забораваме. Им се смееме у фаца на тие кои ја водеа кампањата.

Знаеш како? Склучуваш брак, ама после не ти се сака.

Сеуште го немаш раскинато брачниот договор, ама тврдиш дека си слободен.

Ти не се согласуваш со бракот, но црно на бело стои дека си во брак.

Примериве зачуај си ги за себе, мене многу убаво јасно ми е се.

Така ви е и на вас муабетов. И јас не се согласувам со ФИРОМ, ама тоа си го потпишавме.
И се до раскинувањето на тој договор, тоа и ќе бидеме - секаде. Освен за нас самите, нели.

Очигледно нема ни за нас самите да бидеме.

Ти не се согласуваш, но отворено го поддржуваш. Како беше она DON'T YOU FYROM ME! Изглеа забораваме. Им се смееме у фаца на тие кои ја водеа кампањата.

Примериве зачуај си ги за себе, мене многу убаво јасно ми е се.

Очигледно нема ни за нас самите да бидеме.

На погрешно место ги бараш виновниците. А тоа што не го ни разбра примерот, се гледа колку површно гледаш на работите.
Поздрав.

Пред Олимпискиот турнир, темава плаче за „букмаркирање“ на аполитички либерални бедес коментари

key words> не е амбасадор, не мешајте политика, професионалец е, си ја ска државата, и ти би го направил тоа за пари.

Бизнис си е бизнис.
Брат за брат, ФИРОМ за пари.
Му платил нашиот јужен географски сосед (на кој што неќам ни името да му го спомнам) и Перо се продал - сега ќе игра кошарка за нив и ќе вика ФИРОМ за Македонија, барем додека му трае договорот.
Професионализам бе батка.

На погрешно место ги бараш виновниците. А тоа што не го ни разбра примерот, се гледа колку површно гледаш на работите.
Поздрав.

Јас не барам никакви виновници, јас барам искреност а не лицемерие.
Примерот ти кажав, чувај си го за себе. Кристално јасно ми е мене се.
Пријатно.

Дајте бре луѓе не мешајте политика со спорт. Секаде е застапена политиката, па зар треба и во спортот да ја шириме? :mad:
Ја измеша некој кој е директно инволвиран у спортот и некој од кој најмалку очекуваваме.
Се надевам јасно ти е зашто има ваква реакција.

Дајте бре луѓе не мешајте политика со спорт. Секаде е застапена политиката, па зар треба и во спортот да ја шириме? :mad:

Па викај си го бе, не ти забранил тебе никој.

Чоекот оценил дека треба да каже ФИРОМ кажал ФИРОМ и тоа е тоа.
Може и да каже е од Буркина Фасо само тоа не значи дека морам да го подржувам и да ми се допаѓаат неговите изјави.

Ендемичен вид е Антиќ. Србин кој игра за најшовинистичкиот тим од нашата непријателска земја, изјавува дека е од ФИРОМ, ама сепак, има тој патриотски чувства, а ние имаме краткотрајна меморија.

Praise the Lord-a!
Како бе сеа Србин бил? Кога кинеше мрежи никако Србин, тури му к*рот на тоа ИЌ на крајот викавте, он е Македонец. Сега коа се избаци со ова, Србин е. :)

И сеа шо праиме ,абе уаа предавник е :facepalm: а само да видам некој да рипа ако Македонската Кошаркарска репрезентација избори пласман на Олимпијада....бескичмењаци едни...сега и Спанулис го пцујат,му викаат уааааа предавник
Troll alert:
E да бе, се сликал со знамето во соблекувална кај што никој не го гледа.
eadbb121849ca3a83fcdb6c71e2f3b68.png

Добро бе дали разбирате дека спортистите ги боли кур за политика? Што треба сега да направат во Грција поради тоа што се сликал Спанулис со македонското знаме? Да го наречат предавник?
Не бе, нема да го наречат така, тие немаат македонски синдром, синдром на многувековно самоуништување меѓу себе. Ебате простиот народ кој живее од завист, за тоа што му се десило на комшијата, за пукање сеир, народ кој живее само за да исплука некој. Калиопи не знаела англиски, Ѓоко Таневски кажал дека се чувствува ко риба, овој вака оној онака, а сега у последниве денови мојот хоум пејџ на ФБ е исполнет со Гулабица, еееееееееееј со Гулабица, да бидам искрен нит сум ја гледам нит знам која е ама поентата ми е дека цел народ сега се исмева на тоа, па уште и пораки од типот: Лајкни ако сакаш да биде Гулабица убиена со куршум.
Со вакво понашање не само што не сме за во Европска Унија, не сме ни за во северозападно Зимбабве.

:cuc::cuc:

Како бе сеа Србин бил? Кога кинеше мрежи никако Србин, тури му к*рот на тоа ИЌ на крајот викавте, он е Македонец. Сега коа се избаци со ова, Србин е. :)

Да, викаа. Тешко дека ќе го порекнам тоа.
Затоа и не се изненадив што заврши на црвено-бела тераса во Пиреја. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom