Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Пааа да да пеам под туш и тоа многу често! :cool: Инаку скоро секогаш си пуштам музика од телефонот и си правам журка под тушот! :pos:

Да..најчесто навивачки песни ..:D

Пеам растурам хахахаах. :D

и кило злата око врата да ме краси
док стојим на тераси
у стију тонија монтана..........вип србија око новца свет се врти

ова пеам кога сум расположена xD кога не сум ја пеам онаа финската песна за евровизија што победи 2006 хахахаах џаст кидинг :pos: кога сум изнервирана не пеам :ROFLMAO:

пеам коа сум сама дома, еднаш ми дојде комшија на врата пошо беше касно :oops:

пеам цели арии.. најчесто павароти.. :D
хахаха... мајтап , не пеам.. ама затоа имам секој ден жива свирка, го слушам комшијата дури од 6 спрат како држи соло концерти, и тоа каков репертоар има, па кога ке ја разлее Качи се моме на коња, да ти е мерак да го слушаш.. дури и да се разиграш в бања. :D

Не само што пеам, туку давам и интервјуа, си замислувам модни комбинации, мислам што ќе јадам, водам замислени разговори што сакам да се слулат, си смислувам затки, одговори за на форуми, разрешувам важни животни прашања. После тоа мајка ми и татко ми се чудат како бојчерот магично се вратил на 0 иако бил цел полн , а од тогаш се избањал само 1 човек. ( јас се разбира)

ма пуштам музика од телефон, било да сум сам дома или не (само кога има гости ми е срам :cenzura: ) и си пеам шо е следно у плеер :pos:не дека се дерам да ме слуша пола зграда, онака.. само работата е што ептен у филмови влагам :vozbud:

Строго само аве марија :) и тоа се дерам колку што ме држи глас :)

Не никогаш! И никогаш не ја сватив желбата кај другите да се пее испод туш:) Што е толку магично под туш!?:D

e sega ke te prosvetlam:ROFLMAO::LOL: tolku ubavo peam pod tush ., shto komshivkata trchajki dotrchuva ., veke spremna grbot da mi /i go istrijam:rolleyes::D

ne slusam nesto posebno turbo folk osven nekolku peacki i toa dali 1 nedelno a znam da zapeam nesto t folk dodeka se tusiram...... samo taka mi doaga.........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom