Пеете ли додека се туширате?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Не практикувам да пеам додека се туширам не затоа што неможам туку затоа што незнам. А некат си подпевнувам на пианка со другари и така. Весела атмосфера ме тера по некад да запеам

Зависи како сум расположен или пеам или карам (пцујам), ако ми падни сапунот па да ме мрзи да се наведнувам.

Најчесто пеам нешто од Еминем но им ја менам верзијата :drk:

Зависи. :) Ако сум многу расположен, нешто што се случува во сабота кога се туширам за журкање, можно е да си пеам нешто, ама не гласно. :kesa: Обично, Линкин Парк, Расмус, или некои вокал транс траки. А ништо чудно и нешто ново да измислам. :)

Ахаам пеам да. Па уствари јас секогаш пеам, во било кој момент од денот, не само под туш. Секогаш пеам различни песни, зависи од расположение.Еднаш коа бев кај тетка ми на гости, си се бањам ја и ко по навика сум се распеала али работата е шо мислев дека сум сама (обично не пеам по туѓи куќи) , али братучед ми да ти бил дома и така ми се изнасмеа кога искочим од вц. :kesa:

Да,и тоа премногу често.. некогаш и се заборавам :kesa:

Не пеам затоа што не сум на концерт па да пеам :baeh:.
Повекето овде лажат,додела се тушираат тие мастурбираат ама по ритамот на песнаат што ја пеат! :drk:

Еве добра песна додека се туширате:

јас без мобилен не одам да се бањам. Ретко пеам ама стално слушам музика. И така по песните и време си мерам колку сум под туш, пошто знам да забегам

Јеаа сејм, само шо ја си пеам и уживам:icon_cool

Обавезно, само што повеќе си свирам некоја музика у себе (ммм мм м ммм) :pos2:

Retko peam koga se tusiram, ali mi se ima sluceno da vlezam pod tus epten raspolozena i da zapeam nesto.

Стално рикам некоја песна додека се туширам. Секс он фајр на кингс оф леон ми е фаворит у задње време. Инаку воопшто пеењето е една од моите најефективни закани.

Па да скоро секогаш пеам кога се туширам.Инаку досадно ќе ми биде под туш со оглед на тоа дека се заборавам и по пола саат.

често го фаќам интрото од master of puppets xD

Зависи како сум расположен или пеам или карам (пцујам), ако ми падни сапунот па да ме мрзи да се наведнувам.
Ех! Стварно се нервираш? хехе...
И сакав да прашам некој од погоре ама не го запамтив: Како се туширате со мобилен бе? Не го фаќа влага?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom