Печатници

• Креатор на темата Креатор на темата Urban84
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Ај ве молам некој да постира некоја листа со контакти, ценовници, review, од печатниците со кои имале искуство за промотивен материал т.е постери, флаери, папки, пенкали итн итн,
Поздрав.

Истово ме интересира и мене, па се надевам дека некој веќе има соработувано со вакви фирми.

Јас ја знам оваа страна: http://www.klever.com.mk/MK/default.asp за такви работи...

Ај ве молам некој да постира некоја листа со контакти, ценовници, review, од печатниците со кои имале искуство за промотивен материал т.е постери, флаери, папки, пенкали итн итн,
Поздрав.
http://www.popecompany.com.mk

Поздрав.

Ако си од Тетово у Пан види.

Сито печатнициве да им однесам маска од телефон ќе ми ја средат по мој вкус т.е. со мој дизајн ?

Сито печатнициве да им однесам маска од телефон ќе ми ја средат по мој вкус т.е. со мој дизајн ?
Не им се исплати. Сито печатниците принтаат маици само на големо (пошо правењето е на ситото кошта време и пари па не им се исплати само за една).
Ваљда исто би било и со маска за телефон. Али најбоље прашај си.

Не ми беше тоа проблемот за количина ионака не планирам само за 1 телефон туку повеќе маски за повеќе телефони(одприлика околу 60 има за печатење) е сеа прашањето и прееска ми беше дали воопшто се печатат маски за телефони, зошто нигде не сум сретнал во понудите?

Не ми беше тоа проблемот за количина ионака не планирам само за 1 телефон туку повеќе маски за повеќе телефони(одприлика околу 60 има за печатење) е сеа прашањето и прееска ми беше дали воопшто се печатат маски за телефони, зошто нигде не сум сретнал во понудите?
Е тоа везе неам :) Иди прашај xD

znae li nekoj kade mozma da najdam obicna mat folija za prozori ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom