PDF (Adobe Acrobat Reader) на мобилен?

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
како што вели насловот

PDF (Adobe Acrobat) форми на мобилен ... !? како или со кој програм
Збориме за .jar или .jad форма .... Значи Јава не Симбиан

Имам СЕ К800и :vozbud: и супер ми е ...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
како што вели насловот

PDF (Adobe Acrobat) форми на мобилен ... !? како или со кој програм
Збориме за .jar или .jad форма .... Значи Јава не Симбиан

Имам СЕ К800и :vozbud: и супер ми е ...
Како јава непостои сега за сега. Само за симбиан постои. Всушност и тоа му е предноста на симбианот. Да имало се и за јава немало сите да купуваат симбианци.:smir:

Член од
14 мај 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Abe ima adobe reader za symbian cool e. Ama koga staviv pdf file od 17 mb ne go otvora vika not enough memory ama ne e deka nemam memorija imam nad 200 mb valjda nemoze da podrzi tolku golemi fileovi. A moze nekako da se namalat pdf fileovite?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Abe ima adobe reader za symbian cool e. Ama koga staviv pdf file od 17 mb ne go otvora vika not enough memory ama ne e deka nemam memorija imam nad 200 mb valjda nemoze da podrzi tolku golemi fileovi. A moze nekako da se namalat pdf fileovite?
Што мобилен имаш, кој има 200мб меморија?

Член од
14 мај 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Abe imam nokia 6680 ama imam 200 mb slobodno na karticka ne na telefon. Inaku fajlot sto go staviv e lociran na kartickata

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Јас иам 6290...И вградено во телефонот иам Adobe Reader...и убава работа е!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Abe imam nokia 6680 ama imam 200 mb slobodno na karticka ne na telefon. Inaku fajlot sto go staviv e lociran na kartickata
не сум сигурен - значи само моја претпоставка - но тоа е затоа што кога активираш некој поголем фајл автоматски телефонот ја користи и неговата сопствена меморија за подигање на таа апликација или фајл - затоа се бараат телефони со поголема своја меморија - мемориската картичка служи само како додаток за ставање повеќе работи. Затоа многумина се лажат да купат поефтин телефон со помалку меморија и мислат дека го имаат решено проблемот со меморијата затоа што телефонот им има слот за мемориска. Но не е секогаш така - иам приметено телефоните кои имаат поголема своја меморија и побрзо работат и постабилни се.

Kajgana Shop

На врв Bottom