PC гејмингот - платформа со најголем пораст на продажба на игри

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.779
Поени од реакции
18.528
http://vr-zone.com/articles/pc-gaming-fastest-growing-platform/16749.html

Сликата на почетокот на текстот, ахахааххаа :pos:

Како и да е, доказ дека во иднина производителите на игри ќе бидат доста поактивни кога се работи за овој пазар, ќе имаат желба и мотивација да креираат повеќе pc базирани игри и најверојатно ќе има повеќе pc- (only) exclusive наслови (y)

ja veke 20 godini cekam za pcvo igri dzabe pari dadov

Јебига, еве јас од 3 години сум со истиот пс, што значи околу 27 години, и тек сега им текна :S знам како е другарче :SS

Пиратеријата го уништува PC гејмингот.

Главна платформа по избор ми е баш ради леснотијата за пиратирање. Се додека остане така нема шанса да добиеме добри екслузиви без притоа да имаш и некој ужасен DRM систем како кај Diablo 3.

^ Aртикалот говори поинаку :)

И џабе што е во пораст кога се помалку игри прават за ПЦ :(

Ех, добра вест. Ама ова е ништо, во индустрјава ќе се случат работи за кои ни на крајот на паметот нема да ви текне.
Оваа топкава лево на сликчево е таква, топка од јасновидец. :D

Инаку, не се вика PC гејминг, туку се вика играње на комјутери. Македонската играчка култура ќе си ја градиме со македонски зборови. Мислам, имајте го ова на ум понатаму.

igram igri od mojata 5 godina uste so Commodore64
sea imam 29 zakluciv deka komjuterot ne e za igranje igri kolku pari i da frlev sekogas komjuterot mi bese star prvo vlagas u Options pa namaljuas rezolucija pa efecti i na kraj svacas deka so i da napravis igrata ti secka pa potoa izmislija gluvcinja opticki pa laserski pa so ovaa brzina pa so onaa brzina pa posle podloga za gluvinjata da ne lizga i se taka do nedogled

Si kupiv Xbox 360 sreca si imav televizor so A'D so bi rekle bracata i sea gi cepam najnovite igri za 380 evra imam i joystic bez zica i toa za mrdanje da ne se ulogaes kinect pustam klima i cepam vrtenje hulahop + Zenami se radue misli ce go skinem stomako ama toj si raste i si raste i taka muskarac bez stomaka kao mercedes bez znaka izvinite za srbizmot

lele ja mnogu se iznaprikazav
aj sea cao

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom