Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали можеби некој по мобилариве од Скопје имат полнач за овај телефон и доколку има нека пиши цена:smir:

htc-magic-g2-google-android.jpg

Шиткам Samsung Omnia i900 8GB. Стар е максимум една година и е жилетка нов. До пред извесно време имаше скрин протектор, што значи е убаво заштитен.

Спецификации <- Кликни.

Телефонот е купен во 2be. Гаранцијата е истечена.

Живеам во Тетово.

Цена по договор. Давајте цени по приватна порака.

Поздрав.

Е71 топ состојба 9000 денари и Е51 исто топ состојба 5000 денари и за 2та можна замена 077-627-626

Prodavam Sagem MY750x

Prodavam Sagem MY750X nov so 12 meseca garancija. Cena 3100 denari. Komplet so prepaid broj od VIP so 50 den kredit.
Telefonot ima 3G, video call camera, 3.15Mpix kamera i flash.
Info na tel: 078 351311

Продавам Samsung U800 Soul B, сочуван, супер функционира, комплет со оригинални слушалки, дата кабел и полнач...

И продавам Sony Ericsson W395, одлично сочуван, прв газда, негребнат, непаѓан... одлична состојба, комплетно пакување со кутија, оригинални слушалки, дата кабел, полнач, упаства, брошури и гаранција до 21.7.2010

цената на двата е по 2500 денари

И продавам Sony Ericsson W395, одлично сочуван, прв газда, негребнат, непаѓан... одлична состојба, комплетно пакување со кутија, оригинални слушалки, дата кабел, полнач, упаства, брошури и гаранција до 21.7.2010

цената на двата е по 2500 денари[/quote]

епа супер
ако го даваш за 2500 ми одговара
ама да не има нешто проблем чим е толку ниска ценава

не не..нема никаков проблем, никаква финта или замка...телефонот е уште како нов, малце користен, супер функционира...единствено нема мемориска со него, и веќе е купен нов телефон...па затоа и нема причина да држам висока цена...

тоа е тоа

не не..нема никаков проблем, никаква финта или замка...телефонот е уште како нов, малце користен, супер функционира...единствено нема мемориска со него, и веќе е купен нов телефон...па затоа и нема причина да држам висока цена...

тоа е тоа

епа супер тогаш
ако соберам пари ке ти кажам да го зимам
зашто јас имам сони ериксон к800и и ми треба само маска да се смени а за маска не ми се даваат 2000
а мора да е сони ериксон зашто иам и звучници за него

Продавам Samsung U800 Soul B, сочуван, супер функционира, комплет со оригинални слушалки, дата кабел и полнач...

цената на двата е по 2500 денари

остана само самсунгот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom