Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Necro, колку доплата ќе бараш за SE W810i, а ја да ти дадам Нокиа 6630? Се разбира, ако имаш на лагер ваков ЅЕ.
Плус и ја би земал еден Моторола F3, ако дадеш :vozbud:

нокиа софтвер? да не си грешка? јас колку што сум информиран кај мобилните телефони најскапото што се плаќа е софтверот, хардверот не вреди ништо. Да не мислиш на нокиа што изгледаат? бај д веј кинески мобилни телфони има : Nokla so L, SoniErikson, SomSong, CECT, KTech, MP4, Bird, Fly itn...

извини друже што не се разбравме, ама телефон без документи и дополнителна опрема не купувам. Ај за дополнителната опрма може да се среди некако (финасиски) ете триста денари од цената ти спуштив ради пуњачот, дата кабелот и слушалките ама бар л.карта морам да земам кога откупувам. :) цената до утре останува иста :):helou:

pa ja od kaj da znam deka taka ide toa. prv pat prodavam mobilen u dukan i neznaev deka trebaat dokumenti, a za oprema ne ni razgovaravme.

p.s. nema vrska go prodadov deneska verues ili ne takov kako so go vide 3600 den ovde u moj grad.

ok pozdrav sve najubavo.:helou:

Necro, колку доплата ќе бараш за SE W810i, а ја да ти дадам Нокиа 6630? Се разбира, ако имаш на лагер ваков ЅЕ.

Kolku baras za 6630 kazuvaj

Kolku baras za 6630 kazuvaj
ај читајте убаво пред да напишете нешто, дечкото има 6630 а сака да земе W810 иначе, а не бара 6630 ко што викаш ти!!!
бтв кој сака 6230 топ состојба 50 евра... задна цена!!!
моја грешка и ја погрешно сум сватил за џабе критикував сори!!

1500 до 2000 денари би можел да го продадеш, бај д веј јас неможам да го откупам тој телефон.

Дали некој може да ми каже колку чини нокиа N81?

неиздекодиран, и покрај тоа што не е скапо декодирањето 30/35евра е, како и да е на Јане од форумов пред 1 недела го гледаше на пазар3 за 15.000 денари истиов телефон и незнам што се деси ама знам дека не му го продал нешо :) а има мн по огласиве што праќаат зафрканции само колку да рушат пазар, доста интересен и смешен оглас беше 5комада нови Н95ки од 8гб по 350 евра ама мораш сите 5 да ги земеш во превод треба да вложиш 1750 евра и татко ми му се јавува на типот вели ако ги има на лагер одма ги зема не му е битно дали се фул пакување, дали има гаранција и од каде се дури и заклучени да се за таа цена му одговара на татко ми - оти јас на татко ми беспари му ги декодирам :) :pos: и типов се здтка нешо и му кажал дека некој му ги нарачал веќе да ги земел :pos:

неиздекодиран, и покрај тоа што не е скапо декодирањето 30/35евра е, како и да е на Јане од форумов пред 1 недела го гледаше на пазар3 за 15.000 денари истиов телефон и незнам што се деси ама знам дека не му го продал нешо :) а има мн по огласиве што праќаат зафрканции само колку да рушат пазар, доста интересен и смешен оглас беше 5комада нови Н95ки од 8гб по 350 евра ама мораш сите 5 да ги земеш во превод треба да вложиш 1750 евра и татко ми му се јавува на типот вели ако ги има на лагер одма ги зема не му е битно дали се фул пакување, дали има гаранција и од каде се дури и заклучени да се за таа цена му одговара на татко ми - оти јас на татко ми беспари му ги декодирам :) :pos: и типов се здтка нешо и му кажал дека некој му ги нарачал веќе да ги земел :pos:
На мобилен, недостапен е човекот, а мејловите што си ги праќавме (околу 20 може си пративме:)) беа како да се упознавам со некоја девојка:pos:. Како си, што правиш, колкав си, каде учиш, што учиш... Јас го прашувам за телефонот а он ми прашува некои неповрзани работи. Таман некако темата ја свртевме за телфонот да се пазариме и не ми врати меил после тоа. Иначе цената прво му беше 15000, па после го едитирал огласот и ставил цена 18000.
А за случајот со Н95-8гб:pos::pos::pos: вртам на телефон, фиксен беше и се јавува една жена, мислам мега мобил или така нешто беше мобиларата, незнам точно. И еве го дијалогот:
Она: мега мобил повелете
Јас: добарден, имате дадено оглас дека продавате Н95-8гб за 350 евра?
Она: да кажи што ве интересира
Јас: па да прашам нови се или стари? колку гараницја има? и што опрема иде со нив?
Она: телефоните се фулл пакованје (ми наброја се што иде) и имате гаранција 12 месеци
Јас: а цената 350 евра е така?
Она: чекај секунда само да проверам
(после 10 секунди)
Она: немаме од тие од 350 евра ги продадовме сите, имаме од 560 евра ако сакаш исто нови?:pos::pos::pos:
Јас: ги дадовте сите???
Она: да да сабалје го продадовме послендиот :tapp:
Јас: фала многу, пријатно

ajde jas imam w810 ako sakas ke ti baram okolu 40 evra vo zavisnost kakvo stanje e 6630kata a w810kata e top,bez grebanica i ima 3 meseca garancija!!071528707 ako sakas ke se dogovorime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom