Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нокиа софтвер? да не си грешка? јас колку што сум информиран кај мобилните телефони најскапото што се плаќа е софтверот, хардверот не вреди ништо. Да не мислиш на нокиа што изгледаат? бај д веј кинески мобилни телфони има : Nokla so L, SoniErikson, SomSong, CECT, KTech, MP4, Bird, Fly itn...
извини друже што не се разбравме, ама телефон без документи и дополнителна опрема не купувам. Ај за дополнителната опрма може да се среди некако (финасиски) ете триста денари од цената ти спуштив ради пуњачот, дата кабелот и слушалките ама бар л.карта морам да земам кога откупувам.цената до утре останува иста
:helou:
Necro, колку доплата ќе бараш за SE W810i, а ја да ти дадам Нокиа 6630? Се разбира, ако имаш на лагер ваков ЅЕ.
Плус и ја би земал еден Моторола F3, ако дадеш![]()
ај читајте убаво пред да напишете нешто, дечкото има 6630 а сака да земе W810 иначе, а не бара 6630 ко што викаш ти!!!Kolku baras za 6630 kazuvaj
Kolku baras za 6630 kazuvaj
100 evreja so karticka od 512 mega baksis, ako sakas kazuj pobrgu, dur ne sum se predomislil. :salut:
а има мн по огласиве што праќаат зафрканции само колку да рушат пазар, доста интересен и смешен оглас беше 5комада нови Н95ки од 8гб по 350 евра ама мораш сите 5 да ги земеш во превод треба да вложиш 1750 евра и татко ми му се јавува на типот вели ако ги има на лагер одма ги зема не му е битно дали се фул пакување, дали има гаранција и од каде се дури и заклучени да се за таа цена му одговара на татко ми - оти јас на татко ми беспари му ги декодирам
и типов се здтка нешо и му кажал дека некој му ги нарачал веќе да ги земел 
На мобилен, недостапен е човекот, а мејловите што си ги праќавме (околу 20 може си пративменеиздекодиран, и покрај тоа што не е скапо декодирањето 30/35евра е, како и да е на Јане од форумов пред 1 недела го гледаше на пазар3 за 15.000 денари истиов телефон и незнам што се деси ама знам дека не му го продал нешоа има мн по огласиве што праќаат зафрканции само колку да рушат пазар, доста интересен и смешен оглас беше 5комада нови Н95ки од 8гб по 350 евра ама мораш сите 5 да ги земеш во превод треба да вложиш 1750 евра и татко ми му се јавува на типот вели ако ги има на лагер одма ги зема не му е битно дали се фул пакување, дали има гаранција и од каде се дури и заклучени да се за таа цена му одговара на татко ми - оти јас на татко ми беспари му ги декодирам
![]()
и типов се здтка нешо и му кажал дека некој му ги нарачал веќе да ги земел
![]()
) беа како да се упознавам со некоја девојка
. Како си, што правиш, колкав си, каде учиш, што учиш... Јас го прашувам за телефонот а он ми прашува некои неповрзани работи. Таман некако темата ја свртевме за телфонот да се пазариме и не ми врати меил после тоа. Иначе цената прво му беше 15000, па после го едитирал огласот и ставил цена 18000.

вртам на телефон, фиксен беше и се јавува една жена, мислам мега мобил или така нешто беше мобиларата, незнам точно. И еве го дијалогот:

Necro, колку доплата ќе бараш за SE W810i, а ја да ти дадам Нокиа 6630? Се разбира, ако имаш на лагер ваков ЅЕ.
Плус и ја би земал еден Моторола F3, ако дадеш![]()