Мистичен
Човек
Да, 64 иде фабрички.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е зш го продаваш?Попај напиша:Јас го купив некни,со 64 мб картичка,ама така ја напишав цената,пошто не знам како одат![]()
Necrophilia напиша:е зш го продаваш?
Necrophilia напиша:До Безстрашниот:
Немам моментално 7390, а о мо рекоа многу грд бил, за исти пари бољи земи си нешто многу подобро како У600 самсунг ако ти е за женско.
Иначе последна цена пред 6 недели била 285 евра.
п.с. не верувам дека ке го имам во теков на следната недела.
земи го од кај Бојан, некам да испадне дека те лажам после тоа.BEZSTRASNIOT напиша:Абе убав е тој у900 ама она има д900 користи и е попалена по 7390 незнам зашо ама попалена е едноставно и ќе го земе 100%, а ако би нарачале или остаи капар би можело да го имаш побрзо?
Necrophilia напиша:земи го од кај Бојан, некам да испадне дека те лажам после тоа.
п.с. дај бе немој на форум да изнесуваш изјави дека е попалена:pos2:

јахутерминал напиша:Добро бе што правите со ова мобилниве? Курташак си играте? Не и чинел д900?
мене искрено не ми чини Д900. И во преходни теми имам кажувано и мрчено за телефонот, Армин06 си ги бранеше своите ставови и се препукувавме... сепак мое мислење е Д900 - шит. Единствена предност затоа што телефонот држи цена е 3.15мегапикселната камера - во која се сомневам дека има екстензија. :pos2:јахутерминал напиша:Добро бе што правите со ова мобилниве? Курташак си играте? Не и чинел д900?
Necrophilia напиша:п.с. на бившата ми девојка П910та не и се свигаше за помалце од година дена и поминал меракот. - Сега користи 3310 нокиа, највеке ради снејкот.
на ново околу 270/280V_X_A напиша:Moze da mi kazete koja cena ide Sony Ericsson K800i???
Е за менито си у право. Полошо немам видено. Баш со Безстрашниот се инатевме он го фалеше, али погрдо неможе да биде.:nesum:Necrophilia напиша:Менито му лом. Полошо мени на телефон немам видено. Можеби се е е до на вика - ама самсунг никогаш не би направиле таква грешка. Освен што има некои ситни багови телефонот и доста брзо му откажуваат лизгачите - значи не флетот, друг немам што да критикувам кај телефонот.
сакаш нова Н70 со доста добра доплата??? во пвт ке ти кажам цена.BEZSTRASNIOT напиша:Некро ако ти наиде некоја н70ка кажувај сакам да го сменам овој, некако не е телефон на слајд за мене незнам зашо!! или па ако наиде и некоја евтина к 800ка!!