Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
на лагер имам само едно кај мене... знам и еден колега дека има исто К700та ја продава кај него... помини во Зиз мобил кај градска аптека кај Јосип броз гимназијата прашај го која цена ке ти ја даде и псоле тоа иди едно 500-600 метри накај државна болница дојди кај мене во Алфа Мобил и ке ти дадам цена и за мојот... и така ке имаш две.

Ti blagodaram drugarce,samo problemot e sto jas sum od Bitola,no ke se snajdam nekako ili ke pratam nekoj drug.

еве вака го прашав колегата се договоривме вчера и двајцата да ти пуштиме по 300 денари.
значи две к700ки во супер состојба, за 7400 денари ти одговара? ама по можност да биде деновиве оти такви телефони брзо летаат.
бај д веј не се секирај он имал 3 комада од кои на едната и фали само дисплеј а на друга треба џоистикот да се поправи... да така одкако ке ја продаде он неговата што е исправна ке се реши да ги праиви другите 2.

п.с. ти велам не се секирај ако во случај ја продаде денес или утре ке има уште 2-3 ама за една недела не верувам...
иако мојава ја давам тука 70 евра и веке 3 недели ми седи, деновиве ја пуштив на 4000 ама пак појкето луге си сакаат к750.

Vo red e,mi odgovara cenata i ke gledam ovie denovi ili da dojdam jas ili da pratam nekoj da gi zeme.Pozdrav i golema blagodarnost.

nechrophilia kazi mi kolku doplata bi baral za da dades mn dobra nokia 6680 za samsung d500 isto mn dobar

немам 6680, едно 2 страни претходно мислам дека некој член продаваше...

CENTAR напиша:
Vo red e,mi odgovara cenata i ke gledam ovie denovi ili da dojdam jas ili da pratam nekoj da gi zeme.Pozdrav i golema blagodarnost.

само да знаеш, дека човекот помина и ги зема двата телефони.

ne me razbra ja imam 6680 i te prasuvam odprilika kolku e realno da mi doplatat so d500, za mojot telefon

aaaaa taka li... izvini mozno e jas da sum izbrzal i da ne sum registriral vo nekoj od sektorite na mojot mozok...

Realno da ti doplatat... min 30 evra max 50 evra.
a ova trebashe da go postavish vo temata: Cenite na privaten pazar...

Ponuda do kpbKENGUR

SonyEricsson K610 full pak, + 12meseci garancija - 190evra
_41330078_sony_k610_afp_220.jpg

SonyEricsson K750 170 evra
sony_ericsson-k750.jpg

Nokia 5200 - 170 evra
nokia-5200-combo.jpg

nokia 5300 - 215evra
nokia_5300_2.jpg

Nokia 6233 - 235 evra
6233_noflash.jpg

E50 with camera edition - 235 evra
e50.jpg

E50-1 without camera edition - 180 evra

Колку се Нокиа 7650 на старо?

Продавам LG U8330 4500ден? Заинтересиран,Некрофилија за колку би ми го откупил ?

Попај напиша:
Колку се Нокиа 7650 на старо?

Продавам LG U8330 4500ден? Заинтересиран,Некрофилија за колку би ми го откупил ?

АМАН бре, ке си стаам у потпис дека ЛГ, Шарп и Нец не откупувам...

едно 20 пати кажав дека не откупувам.

7650 од 20 до 30 евра максимум.

Necrophilia напиша:
АМАН бре, ке си стаам у потпис дека ЛГ, Шарп и Нец не откупувам...

едно 20 пати кажав дека не откупувам.

7650 од 20 до 30 евра максимум.
Motorola c156 за P900i колку треба да доплатам?

Back
На врв Bottom