Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Jane напиша:
Не бе друже. К700и нејќам. Исклучиво НОКИА со симбиан по можност 3250 или некој од Н серијата ама тие па ми се поскапи. Ќе причекам од Дубаи да видам по која цена можам да добијам некое телефонче, или пак некој Покет ПЦ на старо до 200 евра.

sega za sega nemam nisto info za dubai. siguren sum deka 3250 poveke ja nema... izbacena e od prodazba vise 3-4 nedeli

Jane напиша:
Не бе друже. К700и нејќам. Исклучиво НОКИА со симбиан по можност 3250 или некој од Н серијата ама тие па ми се поскапи. Ќе причекам од Дубаи да видам по која цена можам да добијам некое телефонче, или пак некој Покет ПЦ на старо до 200 евра.

nema 3250ki

Necrophilia напиша:
11.500 komplet so kutija i raboti sto ne idat duri ni od samata fabrika!
За тие пари ја те советувам земи ја...190 евра не е многу за таква понуда коа на старо ги шиткаат по 220 :)

ne poloven, ama ispraven. novi se nekade okolu 330 evra i idat po poracka.

Имаш ли уште МС Дуо од гига и еден кард ридер за истата?

Абе јас би земал p910 ама некако многу е голем. Дај некоја друга интересна понуда ако имас за на старо. Башка на овој камерата му е VGA

Барам Сони Ериксон В850/К800 нешо до 300 евра со мемори картица.Знам дека мн барам ама јебга

imam sony ericsson k 750i baram zamena za nokia n 70

ако сака некој L6 повелеле...:zlo:уште е под гаранција 2-3 месеци користен...го давам за 4 но за кајганџиии може и 3 и пол илјадарки...
пишете ПП ако има заинтересирано...

Моторола Л6--псолаба верзија на популарниот л7
motorola-l6-1.jpg

Да ти дадам 2 ипол? Толку ќе ти дадат и по мобилари, вака барем мене ќе ми го шитнеш :)

Мистичен напиша:
Да ти дадам 2 ипол? Толку ќе ти дадат и по мобилари, вака барем мене ќе ми го шитнеш :)
:nenene:гледли...да беше мој ама не е...ја земам само % :pos2::pos2:
јаст киддин...не можам под 3 и нешто...:nenene:та пред 2 месеца го земав 7...:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom