Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
епа оддамна ме нема ама ај сеа да понудам и ја нешо: нокиа н70 со 2 месеци гаранција 160 евра, ако има некој заинтересиран нека ме бара на 075632984 пошо не сум дома и не идам на форум често!!!
Ако е добро сочувана и без гребаници да спуштиш уште малку (пошто нова е 200) и да ти ја земам :)

Продавам добро сочуван НОКИА 62 30

nokia6230_3.jpg

Цена. 80Еу

Ако има некој заинтересиран, нека ми прати ПП.

epa ne e bas bez grebanici, ama poise od 150 nema sansi da spustam
Некро, колку е маска ориџинале за N70? Да видиме дали ќе се уклопи математиката. Друго, што иде со него? Картица, кабел...?

Некро, колку е маска ориџинале за N70? Да видиме дали ќе се уклопи математиката. Друго, што иде со него? Картица, кабел...?
Незнам дали сум ти ги покажал оригиналните за н70 што ми се вадени од телефони, сите се на оранж. Мјузик едишн со се тастатура комплетна ти е 1300 денари додека орг едишн со се тастатура ти е 1100 денари. :)

Не ми се исплати, 150 + 20 за маска (плус оринџ) = 170. Уште 30 и нов. Ништо од бизнисот :)

види во алфа копи, имаат добри маски што наводно ги продаваат ко оригинал. Би требало да се малце поефтини... ама 5 евра не би ти напрајле разлика :) чим триесет евра не ти праат разлика за нов/половен.

Продавам Нокиа 6600 и Сони Ериксон К500i и двата телефона се во „возно“ стање и немаат никаков проблем...Има заинтересован? можна е и замена, 2 за 1...

па незнам како се движат...Кажи ми што телефон можеш да ми дадеш во замена за Нокиа 6680, 6600 и к500i? трампа 3 за 1...

немам 6680ки, многу ретки телефони а и одкако излегоа не ги работам, си имам лошо искуство, многу се бавни и имаат багови. Продај ги ти за кеш ако можеш и земи му ја Н70та на Безстрашниот.

Нова неотпакована мемориска картичка за Сони Ериксон Sony-MemoryStick PRO Duo 512 mb MagicGate.

1000 денари.

тешко се продаваат картички од приватно лице, највеќе поради гаранцијата. Значи евентуално да ја продадете на некој близок што ви е и ќе има доверба дека нема да му се расипе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom