PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Шуќур! Извајв од НЛБ Тутунска виса електрон и помина верификацијата без проблем. Ми земаа 1,5еуро ама аку... гроф никад није био циција :icon_lol:

Знам знам, ќе ми ги вратат :icon_mrgr:

Шуќур! Извајв од НЛБ Тутунска виса електрон и помина верификацијата без проблем. Ми земаа 1,5еуро ама аку... гроф никад није био циција :icon_lol:

Знам знам, ќе ми ги вратат :icon_mrgr:
Ако купиш нешто ќе ти ги вратат инаку нема :icon_mrgr:

Дали може да се повлечат пари од пејпал на VISA - Electron и освен тие 2 евра што ги земаат од пејпал има ли дополнителни трошоци? Нешто прочитав данок од државата или не знам што па ако може некој да објасни ?

Ми стигна една маска за телефон, порачана преку македонскиов Пејпал. Стигна за 3 недели (y) Само многу глупаво, го оставиле пакетчето во улазот кај сите поштенски сандачиња и некој лесно ќе го џапне, не го носат до пред врата.

Дури еден друг seller што порачав lightning кабел за Ајфон ми го сликал производот пред да ми го испорачаат, првпат гледам така...

10343521_10203621058699558_8311290220565329677_n.jpg

Ми стигна една маска за телефон, порачана преку македонскиов Пејпал. Стигна за 3 недели (y) Само многу глупаво, го оставиле пакетчето во улазот кај сите поштенски сандачиња и некој лесно ќе го џапне, не го носат до пред врата.

Дури еден друг seller што порачав lightning кабел за Ајфон ми го сликал производот пред да ми го испорачаат, првпат гледам така...

Прегледај го приврзокот 99163
Нема што да ти ја носи до дома пратката кога не е препорачана, за тоа постојат поштенските сандачиња [emoji6]

Нема што да ти ја носи до дома пратката кога не е препорачана, за тоа постојат поштенските сандачиња [emoji6]
мене наочари пред врата ми ги оставија да излегов порано нерасонет - ќе ги згазнев

Да, ама тоа сандаче се заклучува со таа цел да не се крадат писма, а тоа пакетче не го собира низ дупката за писма и беше оставено на врвот од тоа како плакарче за сите сандачиња

Да, ама тоа сандаче се заклучува со таа цел да не се крадат писма, а тоа пакетче не го собира низ дупката за писма и беше оставено на врвот од тоа како плакарче за сите сандачиња
Логична постапка на поштарот, секој тоа ќе го направи

Тоа е тоа, се работи за нашата надалеку прочуена македонска пошта.

И ако го украдат јас ли сум крив што неам прописно поштенско сандаче?
Да, затоа за пратки кои сметаш дека нема да ги собере во сандачето, ќе си доплатиш да ти го пратат како препорачана пратка, па да мора да се потпишеш за да го добиеш

Повлеков пари од пејпал на 31 јули и уште парите не се префрлени а на пејпал пиши
Status:Completed му се има десено на некој ова?

Повлеков пари од пејпал на 31 јули и уште парите не се префрлени а на пејпал пиши
Status:Completed му се има десено на некој ова?
Не си само ти, многу го имаат овој проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom