PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Сите што претходно имале пејпал од било која држава ако не го избришале и повлекле парите ќе си го имаат мојот проблем.
Да ми каже некој ако знае зошто под
1000 Skopje Macedonia
Grecе
и не се бриша никако

Мислам дека нема да претставува проблем бидејќи што и да купуваш за испорка пишуваш адреса на живеење

Сите што претходно имале пејпал од било која држава ако не го избришале и повлекле парите ќе си го имаат мојот проблем.

Мислам дека нема да претставува проблем бидејќи што и да купуваш за испорка пишуваш адреса на живеење
Ха? Кој проблем?

Најки производите од Али eкспрес ми делуваат како оние што ги дилаат на фб, инфо дали се копии?

Најки производите од Али eкспрес ми делуваат како оние што ги дилаат на фб, инфо дали се копии?
А тука дека се скапи (6-9к)мислиш оригинал се

Мене ми е Словенски ,ама не се ни имам замарано дали се менува или не. Најповеќе ми е за купување( ете не ми делиле за ваква заработка па да ми стигаат пари) така да и не ми менува многу. Секако адресата на Ибеј ми е точна така да сега засега исто ми се фаќа.

На алиекспрес и повеќето по нашите продавници се копиии. Ако сакаш оригинал нарачај од сајтот на nike.

Не од алиекспрес туку од ebay.
Не нови картички туку на друго име, од друг роднина, пријател.
Колку роднини толку картички. Секоја картичка по 4 бесплатни порачки од невини продавачи :icon_lol:
Ние сме доста снаодлив народ за сајбер измами. Види само каква пиратерија имаме кај софтверот. Дали еден човек во 10000 во државава има легално платен windows :LOL:

Нели ви е срам?

Незнам ти што мислиш?

Незнам ти што мислиш?
Како што некој напиша: Mожеш да купуваш, ама не можеш да продаваш, типично за белосветските продавачите на капитализам, ем те тепаат , ем не ти даваат да плачеш, туку те тераат да пееш и тоа со возвишен глас.:):) Сега требало и да се срамиме? o_O

За мене правење нарачки кои стигаат, и барање после за враќање на парите, иако пратката сме ја добиле е рамно на крадење, не гледам разлика.

За мене правење нарачки кои стигаат, и барање после за враќање на парите, иако пратката сме ја добиле е рамно на крадење, не гледам разлика.
Разликата е во тоа што нашата платичка неофицијално е 250$, колку што нив ги чини една вечера во нивниот омилен ресторан :). Е ова е кражба.

Не, тоа е оправдрување за превари, така се тешите.

Ако е така не купувај воопшто....

Не, тоа е оправдрување за превари, така се тешите.

Ако е така не купувај воопшто....
Нигде не пишав јас дека сум направил превара. Тоа се само твои претпоставки. Животот не е фер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom