- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.731
- Поени од реакции
- 6.663
Како е со гужви по граници после 20ти август? И од каде е најдобро да се оди?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да истата рута е, јас се враќав од Црна Гора пред 2 недели и прв пат ја возев, и забегав преку некои селски патчиња (јбг навигации ме преебаа), но потоа луѓе ми сугерираа дека е оваа рутата што ти ја збориш. Иначе за по пат нема многу места, освен бензински. Една бензинска Лукоил е после граница за да направите пауза (во спротивен правец ќе ви биде) и потоа има уште една Лукоил во ист правец што ќе возите. Селото мислам се викаше Владимир, Владимирово нешто така.Дечки ке идам до Будва на 5-6 дена од утре , дали може некој што бил да ми каже дали се тера уште истата рута косово албанија па десно кај Лач, па накај Улцињ и после покрај обала накај будва. Е сега дали попатно има кај да се застане некое ок место( со дете сме 3 год и ке биде со паузи) освен NBT Oil бензинската кај што сите сопираат. И некое кафанче ова она препораки за во будва? Ке се иде и до пераст , котор и сл ама натенане ако има време .

И ти се забега бе детеТатко ми имаше еден другар од Армијата чистокрвен Црногорец, најфер, најдобар чоек шо сум го запознал во животот.
2 метра и 3цм висок и ептен личеше на Савељич.
И мајка ми беше одушевена од него, а за пријателите на татко ми имаше само пцовки. То е доказ каков исклучок беше ликот. Мајка му беше почината од рак, а ние ко фамилија сме Емпати.
Имаја стара куќа во Охрид, оригинал од историските ко Куќата на Бекташефци.
За жал СДСМ му ја урна во 90ти.
Рече, абе така да ми ја земеја и да ја реновираја за нив - немаше да ми е криво. Ама тие ја турнаја, културно-историско наследство.