Патриотот Латас се сонча во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата test
  • Време на започнување Време на започнување
додека не видам слика не верувам!А инаку е општо познато дека екслузив се прават ""екслузивни"" и со глупави репортажи коа демек гледајте у египет има песок- вау ние не знаевме!
Точно..Ако не се сложуваме во фудбал, овде е нешто друго..А плус на ова ексклузив веќе неколку пати имам видено каде пробуваат да го деградираат Латас..Латас можеби е подмитлив, и се останато, но за да го изребри некој, морам да признаам дека е мајстор (кој и да било)..Баш сакам да видам со каков тон ќе му врати на овие дечињава од Ексклузив..

Еј Латас големиот новинар попрос новинар од него нема тој како прво не е новинар тоа е коментатор со кој му е газдата и тој е со нив едно време беше дрва и камења по ВМРО се премести газдата со ВМРО со него е и тој.
Такви како него некој од Канал 5 Утрински Вечер стварат само раздор меѓу народот а газдите им жнеат.
Некој се тресат од задволство кога ги читат и слушат таквите како Латас но што да прави човекот кога сме таков офца народ секогаш таквите како Латас ке си имат пациенти.

Да му ја е**м пи*ката мајчина на србинов, нека не се враќа подобро ако е ова вистина, ама се плашам дека и тој ке смисли некаква приказна...

Отсекогаш ме нервирал Латас, како појава така да не ми е ни гајле што прави. Од него не ни очекувам нешто асално па сеа да бидам изненаден ако е ова вистина.

Ќе се извади Латас бе,кога ќе ги почнува колумините во ДПМНЕ медиумите барем месец до два ќе стартува некако вака:

-Кога бев да истражувам по крајбрежјето во Грција во интерес на Македонија......дрн,дрн,дрн.......дрн,со дурбин го видов Бранко во Турција,и еден многу опасен детаљ за Македонија кога неговиот часовник кој му пропушташе вода.....дрн,дрн,дрн....

Ќе се извади Латас бе,кога ќе ги почнува колумините во ДПМНЕ медиумите барем месец до два ќе стартува некако вака:

-Кога бев да истражувам по крајбрежјето во Грција во интерес на Македонија......дрн,дрн,дрн.......дрн,со дурбин го видов Бранко во Турција,и еден многу опасен детаљ за Македонија кога неговиот часовник кој му пропушташе вода.....дрн,дрн,дрн....

и ќе кажува за тоа како Бранко требало да има средба со грците, но пошо латас бил таму и му ги поматил сметките:pos2:... како во авантуристичките филмови...

а можеби и момчето трага по коските на Александар Македонски... кој знае:toe::vozbud:

и ќе кажува за тоа како Бранко требало да има средба со грците, но пошо латас бил таму и му ги поматил сметките:pos2:... како во авантуристичките филмови...
а можеби и момчето трага по коските на Александар Македонски... кој знае:toe::vozbud:

Но затоа Вечер со едно око будно ги следи настаните кај нас:

Се истураше млеко само пред камери

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=89CAA632D80DD64BB2FFDE4E79487223

Копиље едно, оваа информација не ме ни чуди, баш во понеделник во Вечер ја барав неговата колумна (бидејќи повеќето ѓи објавува во Понеделник) каде очекував повторно да го нападне претседателот за изјавите дека му отвара војна на Груевски, ама ништо, баш ме почуди зошто го нема.

Па овој уствари не е ни Македонец, од каде тој Македонски патриотизам во него, се води како Србин во Грција.

П.С Би сакал да знам дали во неговата наредна колумна во Вечер ќе пишува како си поминал на одмор во нашиот Јужен сосед како што милува да каже.

Ех море латас, латас и ти си бил покварен.:nenene:

Камо доказ?Камо фотографија (веродостојно сликана оваа година, не минатата или пред минатата година)?Како ниту еден од нашите гранични служби не се погоди „шпион“ па да го каже во јавност?..Латас не е цвеќе за мирисање, сосе сите метании..Но дали треба да му се верува и на Екслузивците на а1, знаејќи дека во своите емисии го имаа снимано Латас во кафулињата низ Скопје,и тоа неколку пати, ко којзнае колку важна личност да е од јавниот живот (мислам на пејач, глумец итн) намерно ваѓајќи му пикантерии, слабости и којзнае што уште не?И тоа со видлива желба да го оцрнат. Јас искрено не би им верувал, дури не видам веродостоен доказ, а не се да биде на жими прабаба..И Галактикос, јас не знаев дека човекот ако немал напишано колумна во Вечер,тогаш сигурно е грција...Види јака логика...

А некој всушност е зачуден?
На некому ова му е чудно?
Латас е бре ова луѓе.Не знам зашто се чудите.

А зошто се замарате за некој кој не се замара за државата и за некој кој сопствените зборови не ги почитува?

ВО гЕЈЛАДА се сонча патриотот Латас и уште 100.000 патриоти:tapp:

Како може бе. како?
Кога ќе му дојде акал на овој прост народ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom