Патикии ??!

• Креатор на темата Креатор на темата Antonio2344
  • Време на започнување Време на започнување
http://cdn1.iofferphoto.com/img/ite...rt-shoes-angel-js-wings-men-s-boots-58580.jpg
еве ги вие патики шо сакам да ги зиам !! да не знае некој од кај до кај се двизи цената ??? :) :) ?
Да не сакаш сега да ги купиш а зимето да ги носиш зошто летно време зимните алишта и патики се поефтини ама ги нема сегде?

Ако планираш сега да ги носиш не ги земај високите, замисли да имаш на тебе хавајки и тие патики - ќе бидеш како мачор во чизми :D

абре деца мене поеке патиките ми се за во зимо есен !! иначе сега за лето имам патики јас runners !! :)

Вакви патики во лето... боже кои сељаци сте.
Ги имаше зимото во Адидас во ГТЦ, 7000 денари беа.

Вакви патики сега носат сите... машко-женско,безразлика :) Незнам што има толку убаво во нив... или ај сите носат,па и јас

абре деца мене поеке патиките ми се за во зимо есен !! иначе сега за лето имам патики јас runners !! :)
Па по арно у есен опнци ќе носам , а у зимо ќе носам чизми за на риби до половина него да го носам овоа.
--- надополнето: Jul 10, 2011 5:51 AM ---
Вакви патики сега носат сите... машко-женско,безразлика :) Незнам што има толку убаво во нив... или ај сите носат,па и јас
Најубаво е кога сите носат исто а ти разлчино верувај ... ако сите испаднат со овакви патики а ти идеш со нешто друго ти си најголема фаца а овие другиве исти курац сите се за никаде :D

Некоj шипац отишол да се моли во џамија:
До кога ќе го мољам бога за нике патике да го ставам на нога?

nike-free-tr-fit-3-women.jpg

Интересни патичиња! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom