Паштети

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Омилената

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
порано јадев почесто, сега во месецот дали 1 пат ќе јадам...највкусна ми е аргета исто така и Мик е добра :smir:

Не често, но Карнекс е паштетата од детството, а се знае што останало убаво од детството останало засекогаш добро. Ммммм.....Карнекс!

KARNEKSSSSS!!!
:D
<3 Jetrena!!
probajte so majonez..kakov vkus ima..lele:D:pipi:

:helou:

Порано Аргета, ама тоа беше многу одамна, додуша и сега се случува понекогаш и тоа од туна. А сега повеќе сум за паштетите на рио маре.

Него, знаето како настанало името и составот на паштетата?

Па-штета је то бацити :pos:

ептен ретко и ептен мали количини, мачкам тенок слој колку за вкус само, фаворит ми е Аргета пилешка со вегета одозгора малце. :P

Сите сум ги пробал никоја не ме одушевила толку како Покемон ! :vozbud:

Аргета е топ, но сега има една деликата која е сосема иста, но поефтина и 100 Грама !!! 10 грама повеке!! :pos2::pos2:

Порано Аргета, ама тоа беше многу одамна, додуша и сега се случува понекогаш и тоа од туна. А сега повеќе сум за паштетите на рио маре.

Него, знаето како настанало името и составот на паштетата?

Па-штета је то бацити :pos:

Да да и јас знам за тоа
некои месари све што било најдобро од месото го употребиле и им останало само шкарт месо и по некое црево и копитата и зашто да го фрлат кога може и тоа да се искористи, па штета је то бацити :pos2:

ептем ретко јадам паштети, да не речам ич
немам јадено можеби една година
знам порано имаше една аргета - златна паштета и таа ми беше многу убава, затоа гласам за аргета:wink:

Аргета, една и единствена! :pipi: Мојот омилен доручек...

Аргета паштета-вистинско задоволство..............

Не јадам паштети ,а кога јадам тоа е туна ,ама и тоа многу ретко го јадам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom