- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.605
- Поени од реакции
- 19.054
Да, сега имаш паштета Царица, од чисто пилешко месо. Овие другиве свашта тураат.Тоа порано се правело.Сега не тураат такви работи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, сега имаш паштета Царица, од чисто пилешко месо. Овие другиве свашта тураат.Тоа порано се правело.Сега не тураат такви работи.
Мислам дека се работи за Француски Деликатес Pâté кој е многу скап и вкусен, е сега за наште варијации неможам да зборам што и како е но во ЕУ/САД еден колограм Пате може да достигне цена од 30€+ што е доста висока цена, пред се зависи од што е направена, за најпознатата паштета од гуска foie gras не морам да зборувам, тоа е надвор од нашите буџети. pâté en croûte е можеби најпопуларната форма на конзумирање. Е сега кога паштетата од храна за највиската француска класа станала храна за сиромашни балканџии, тоа нз. Еве една од моите омилени паштети од ибериска свиња https://www.elcorteingles.es/superm...-carnicos/0110118002401067___?publicNav=false
Јас ги јадам паштетите на Пекабеско и оние што се викаат Ролник.
Од Пекабеско да си купуваш и виршли, топ се. А и другите сувомеснати им се закон, плус технолозите им се едуцирани за разлика од други производители.
*имам акции од пекабеско