Паранормални ритуали

• Креатор на темата Креатор на темата BoyFromMKD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 август 2020
Мислења
182
Поени од реакции
116
Гледам нема отворено ваква тема, па решив да отворам.
Се работи за секаков вид ритуали кои вклучуваат паранормалност. Меѓу нив има ритуали кои се прават со цел да се добие нешто (љубов, пари, среќа), да се исполни некоја желба, да му се наштети на некој, а има и такви кои се прават чисто за забава.
Повелете 3 најрелевантни линкови на кои можете да ги најдете:
Слободно можете да разменувате мислења и искуства во врска со било кој ритуал, а доколку сакате можете и да претставите нови кои ги знаете, а ги нема во горенаведените линкови.

Јас оваа магија ја правам и секогаш функционира. Повторувај 30 минути "АБРАКАДАБРА"

tenor.gif

И во делчево одам под дрво се протнувам

Последно уредено:
Во Кенија има паранормален ритуал на покојниот на 11-тиот ден да се откопа да се ниша на носилката и околу него да се играат танци и да се тропа на дајре...

Гледам нема отворено ваква тема, па решив да отворам.
Се работи за секаков вид ритуали кои вклучуваат паранормалност. Меѓу нив има ритуали кои се прават со цел да се добие нешто (љубов, пари, среќа), да се исполни некоја желба, да му се наштети на некој, а има и такви кои се прават чисто за забава.
Повелете 3 најрелевантни линкови на кои можете да ги најдете:
Слободно можете да разменувате мислења и искуства во врска со било кој ритуал, а доколку сакате можете и да претставите нови кои ги знаете, а ги нема во горенаведените линкови.
А,ова е стварно нешто ново,
многу добро што си ја отворил темава,оние претходните беа за
„виш окултизам",
а не држеа вода :(
Кога човек сака едноставно да направи паричка или да плесне некоја(веќе подостарена) симпатија од тинејџерски денови,тука би било правото место за постирање ритуали.

Јас оваа магија ја правам и секогаш функционира. Повторувај 30 минути "АБРАКАДАБРА"

tenor.gif

И во делчево одам под дрво се протнувам

Колку болни луѓе и проста маса. :трипл фејспалм:

Пролетен еквиноциј

Денес е прв ден на пролет, ден на среќата и ден за нови почетоци, за нова енергија.
Има еден ритуал кој што се прави на овој ден, може да се прави индивидуално а може и во група.
Треба на еден лист хартија да си направиш список на карактерни особини кои би сакал да ги имаш..на пр. храброст, логика, интуиција, самоконтрола, комуникација, пријателство идр.
Одбираш една карактерна особина и треба да ја прочиташ на глас - Јас Топла имам самоконтрола и овој квалитет ќе ми го смени на подобро досегашниот тек на животот.......и вечерта пред спиење, ставете го листот под перница.

:)

Пролетен еквиноциј

Денес е прв ден на пролет, ден на среќата и ден за нови почетоци, за нова енергија.
Има еден ритуал кој што се прави на овој ден, може да се прави индивидуално а може и во група.
Треба на еден лист хартија да си направиш список на карактерни особини кои би сакал да ги имаш..на пр. храброст, логика, интуиција, самоконтрола, комуникација, пријателство идр.
Одбираш една карактерна особина и треба да ја прочиташ на глас - Јас Топла имам самоконтрола и овој квалитет ќе ми го смени на подобро досегашниот тек на животот.......и вечерта пред спиење, ставете го листот под перница.

:)
Не разбрав. Што е паранормално во ритуалов ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom