Mundell
тој со бројките
- Член од
- 24 септември 2014
- Мислења
- 628
- Поени од реакции
- 1.068
Мојот е женка
До сега не и било ништо не сме имале потреба од ветеринар
Диво е ,неке да го гнавиш ни дава љубов ни прима
Јаде само храна кипена и вет шоп и ништо друго затворен е у кавез не сака ни да лета сега веке
Порано леташе сеа веке не сака
Оставајте му ја отворена вратичката и пази го од промаја (општо совет зошто се преосетливи).
Пс. Колку е старо?

мој .....
 мој ..... Но најглавно,тешко ми е да го социјализирам,питом да е ....   Тивок е многу,не дава знаци на среќна птица,пеење,ширење на крила во вид на срце,со мене да е неќе,бега веднаш,но кога е во веце го земам со мене,кога се бањам,веднаш почнува да свири,помил е со свирење. Ени хинтс ? Да пробам од ново тренинг на стекнува на доверба и да го одгладнувам понекогаш? Помогна на почетокот доста вака....Ја знае Волф висл досеа,во купатило кога го носам,праи исечоци на Енди Грифитс Висл
 Но најглавно,тешко ми е да го социјализирам,питом да е ....   Тивок е многу,не дава знаци на среќна птица,пеење,ширење на крила во вид на срце,со мене да е неќе,бега веднаш,но кога е во веце го земам со мене,кога се бањам,веднаш почнува да свири,помил е со свирење. Ени хинтс ? Да пробам од ново тренинг на стекнува на доверба и да го одгладнувам понекогаш? Помогна на почетокот доста вака....Ја знае Волф висл досеа,во купатило кога го носам,праи исечоци на Енди Грифитс Висл 

Заедно јадевме, заедно гледавме телевизија
 Заедно јадевме, заедно гледавме телевизија  Се регистрирав само ова да го напишам...
 Се регистрирав само ова да го напишам...