Ne se pravi pameten. Kazuvam deka imaat slicnosti papagalite i kazuvam iskustvo so da ocekuva. Isto se sredna golemina.бот, прашува за Брауноухи а не за твојата нимфа.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se pravi pameten. Kazuvam deka imaat slicnosti papagalite i kazuvam iskustvo so da ocekuva. Isto se sredna golemina.бот, прашува за Брауноухи а не за твојата нимфа.![]()
Жал ми е за папагалот.Јас изгубив исто така,барај сведоци во околината,ако не го најдеш во рок од два дена,веќе 80 посто е оддалечен повеќе од десетици километри од твојот дом.Дезиорентиран е и лета без правец од страв .... Речиси сигурно изгубен ти е .... Затоа обавезно крати криља на 4 месеци,безболно е и ефективно и му растат пак ... Сеа имам индиски прстенест ....MI izbega zolt papagal nimfa vo reon madzari ako nekoj go najde sleduva paricna nagrada
Premnogu vika taka da moze da se zabelezi po toa
Go cuvav 10 godini
Прегледај го приврзокот 220706
Чувам нимфа веќе 5 години и пред некој ден забележав дека има како одрано на нозите.Дали некој знае дали можам да го намачкам со Кантерион или хлорамфеникол маст?