Пак сањам F8

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
DuFFy напиша:
Јас имам сонувано Кантер..како сите ги тепам и сум несопирлив со тоа снајперот :):):) и можда некогаш Дота така некој стратегии и легендарни бегања(спасувања)..
:pos::pos: Ама признај со мене у тим такви бегања се случуваат....Ти текнуе Џек во саботата со Зевс :pos: :pos:

ja ne sum sanjal igri ali..na vremeto koga igrav kanter 25 casa dnevno ke zatvorev oci i mi se pojavuvase stazata kristalno cista :)

ej za toj so vice site so helikopterceto mislijata!!! Kako ne si mozel taa da ja pomines!!! Taa e najlesna misija aloooo!! =))) aj aj nema veze!!=)A da vi kazam otkako pocnav ogame nikako da zaspijam!! hehehe

Jas porano ja sannjav WarCraft katapulti mi idea po skali pa heroi sanjav.

ja sanjav kako tepam na super mario i kao sum se fatila so toj tipot so sama go kreirav na SIMS 2

Jas gi sonuvam site igri skoro so gi igram mnogu im flevam u film izgleda... posledna ja sonuvav silkroad :) inache to ko epilepsija se vodi nesto. Mnogu teski sonovi imav so delta force kecot posto so taa bezveznata grafika ako pukash nekoj na 100+ metra treba da pogodish u eden pixel za da go skinesh, e tuka kolku teski sonista sum imal..ama koncentracija 200 nisanis u toa tockata i nikako da go ubiesh... dobro posle toa mi se najde i za kanter :)

BabyGirl^^^ напиша:
ja sanjav kako tepam na super mario i kao sum se fatila so toj tipot so sama go kreirav na SIMS 2

Lele zabegano devojce :lud:

za SPlinter Cell Chaos Theory ..kako ja najdov za 40$ u Jugoton i gi ubiv prodavacite za da ja zeam igrata i posle otidov doma i pred da ja staam u PC se razbudiv... aaaa da! imav kosmar kako sum toj tipot od Silent Hill 4!!! lele pojeziv son neam igrano(sanjano)...slednoto utro stanav i prodolziv od kaj so zastanav i za 6 saati ja svrtev

Тест драјв како ја сјебувам колата со 250 на саат (Ламборџини Галардо :() у камион и цајкани казна 50000 $

менаџер многу пати сум ја сонувал.коа се будев трчав на компјутер да играм.

Сега ми текна.. Delta Force 1. Имаше една стаза што никако не можев да ја пројдам, а нејќев со шифри да играм, и два дена по ред ја сонував, си правев тактики, ова-она.. третиот ден ја пројдов благодарение на една од тактиките во сонот :)

Ја имам сонувано само Quake 3 Arena!Али со сите ефекти а јас играв со Хантер,нормално!:wink:

RealGirL напиша:
Ја имам сонувано само Quake 3 Arena!Али со сите ефекти а јас играв со Хантер,нормално!:wink:
Да не е тоа у времето коа игравме во ентернет тогаш коа се чудеше кој е тој Sexy_boi кој те кине цело време :pos:

Mac)) напиша:
Да не е тоа у времето коа игравме во ентернет тогаш коа се чудеше кој е тој Sexy_boi кој те кине цело време :pos:
Тогаш не бев во добра форма не мрчи!:vozbud:

Пред некој ден ја сањав NFS CARBON со оноа почетното филмче и наместо тој типацот сум јас:pos: лелеле филмои 300 го преработив клипчето и си напраив по мој тертеп

Не знам од кај искочи пред некој ден ама...Prince of Persia и тоа задњиот дел еј...
Dark Prince (ова нов ник да ми биде а?:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom