Пак сањам F8

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве нова тема....дали некад сте ги сањале игрите...Јас лично сум ги сонувал Pro Evolution Soccer(како лом праам со Inter),GTA(гранати,ракети,хаос)....И Дота секако кога почнав да играм(сега више не) само на тактики мислев :)
Ајде да ги чуеме вашите

jas sum sanjal kako ja pominuvam misijata na cta vice city so helikopterot ali nikako da ja pominam .. za mnogu raboti me biva ali za igri ne bas :)

Да ги сонував нид фор спид андерграунд 1,2 и моуст вонтед,про еволушн 8,ред алерт порано кога ја играв тие мислам дека се.....

Ги имам сонувано Ogame,NFS MW,WoW итн.За огаме имам сонувано дека ќе добијам планета со 300+ полиња(бидејки ставив колонијален на пат) и на крај добив планета со 316 полиња:je::je::je:

Јас ја имам сањано Командос 3. Како се кријам, пукам, колам, џиткам, бомби... Само што ќе убиев некој одма стискав F8 (quick save) за кога ке згрешев одма да стиснев F9 (quick load). После на школо кога нешто ќе заебев пробував да стиснам F9 и да се вратам неколку саати наназад ама неможеше.

Jas ja imam sonuvano Call of Duty 2, na pocetokot na sonot se ja drzam puskata, ama na krajot ja gledam pred mene tastaturata i gledam kako stiskam Esc:pos:

Немам сонувано видео-игри. :lud:

Ееее....јас на GTA(ме потсети Тито) иам сањано како пишувам шифри и од небо ми паѓа кола врз глава :)

Тетрис, гемчињата шо беа на времето. Порано многу стратегии си правев у главата, ваму да го ставам тој блок таму да ја направам таа комбинација ухх зараза беа.

Saiya Jin напиша:
Ги имам сонувано Ogame,NFS MW,WoW итн.За огаме имам сонувано дека ќе добијам планета со 300+ полиња(бидејки ставив колонијален на пат) и на крај добив планета со 316 полиња:je::je::je:
1.Огејм дефинитивно го сонувам постојано . Али за разлика од тебе , ја навистина добив планета со над 300 полиња,поточно 306 полња.
Или и ти ја доби на јаве?
2.Памтам на времето кога го купив плејстејшнот,ми се има случувано да играм со саати една игра(FIFA, Need for speed IV,TOCA 2 ...) и после во сон пак да ги играм истите игри....

баш ноќеска го сањав Кол оф Дјути двојката

Sigurno sum sanjal ... ali poshto ne se sekavam shto sanajm ..taka da samo na pretpostafka ke ostanam

Абе конкретно да сањам игра како сум играл не, ама сум сањал некој лик од играта или дема ми се дешава нешто слишно со некоја мисија од играта. FPS of course:pos:

head напиша:
1.Огејм дефинитивно го сонувам постојано . Али за разлика од тебе , ја навистина добив планета со над 300 полиња,поточно 306 полња.
Или и ти ја доби на јаве?
2.Памтам на времето кога го купив плејстејшнот,ми се има случувано да играм со саати една игра(FIFA, Need for speed IV,TOCA 2 ...) и после во сон пак да ги играм истите игри....
Зашто инаку напишав дека добив планета со 316 полинја?Сигурно сум ја добил но кога ќе ја изградам дој кажи ми :):):)

Јас имам сонувано Кантер..како сите ги тепам и сум несопирлив со тоа снајперот :):):) и можда некогаш Дота така некој стратегии и легендарни бегања(спасувања)..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom