Ожени ме или ќе те оставам?!

ova se slucuva koga na zenata misli deka i doslo verme za mazene i za ragane ili koga misli deka tipot samo ja vlecka deka nema seriozni namerri so nea i veke ti puka filmot i mora da se resi problemot da ili ne

не гледам зошто толку црно се гледа на ова ожени ме или ќе те оставам.Јас потплно ги сфаќам девојките кои на пр се у врска 6 ,7 8 па и повеќе год а на дечкото никако да му текне за земање :confused:Мислам тоа за мене е ноу сенс така?!....
Не можам да ги сфатам бе....идат по толку мн год и двајцата добри финансиски...со работа.....и што чекаат??? Па нормално е дека на некој ќе му текне да го постави прашањево...и да каже слушај ако не планираш ништо сериозно дај кажи и секој да си бара нова среќа додека сеуште имаме време!!

Од тој момент јас мудро решив да ја заобиколувам старосната група од 28-35 години.

Да живеат генерализациите...

:D

Шо ќе рече ти останујат јаврии, милфици и мужени. Зихерашки. ;)

Мажени не сакам. Има толку слободни жени наоколу...

:)

Мужени се најбезбедна категорија. Шо би рекол еден филмски јунак, „Као да ловиш риба со динамит.“

не би го нарекла ултиматум туку констатација..ожени се со мене или ке те оставам..во ситуација кога двајцата партнери се материјално обезбедени, имаат стабилна работа и високи примања, станбено прашање решено,во врска се 10 години а неколку веке живеат заедно.. не е ултиматум туку седнување на маса и расчистуваме..како возрасни луге кои ги сумираат работите да видат до кај се..отворено искрено...ако одговорот на прашањето за брак е различен подобро секој нека оди по својот пат и секој со својата срека во иднина..подобро така одколку да изгубат уште некоја година или да заглават во лош брак затоа што другиот така сакал па после развод..

Јас како женско, никогаш не би му поставила таков услов на партнерот, затоа што парче хартија ништо не значи ако има вистинска љубов и разбирање, освен тоа каква е таа љубов што присилува еден од партнерите на нешто? Мене многу глупаво ми звучат ултиматуми во врска, од секаков вид не само за мажење или женење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom