Охридски речник!

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Првата група имаја пол сат негде и појќе можда, а ние само 5-10 мин од часов и другото на одмор дур трештеше музичиштено.Ми идаше со глана в корпа да го макнам чоекон.

Првата група имаја пол сат негде и појќе можда, а ние само 5-10 мин од часов и другото на одмор дур трештеше музичиштено.Ми идаше со глана в корпа да го макнам чоекон.
Мислиш месечко:smir::smir:

шо прајте бе? за тестој зборвите? зшш така? ам.. шо да ви речам.. знајте колку ми е досадно ? 0
-------|------- oлку.. дури и незнам шо пишам чаопозз:nesum:
^

шо прајте бе? за тестој зборвите? зшш така? ам.. шо да ви речам.. знајте колку ми е досадно ? 0
-------|------- oлку.. дури и незнам шо пишам чаопозз:nesum:
^
ам ај зш да ти е досадно нас супер ни е :vozbud:
Само едно ќе ти кажам уживај дур си таму зш ко ќе дојш средно нервно ќе попуштиш

ви го зачитав муабетов за пекари,пијаници и тестој по музичко...а шо беше темава уствари?

Ѓенгста ороо на Евровизија....јеу!

Пчелка,темава немат везе со офтопици,шо ти је,некој вака од стрна ќе влетат и ќе ни го пореметит муабетот. Шо да прајш,то је :toe:

Хаха :pos2: Во право си, за друга тема имам зборвено јас, грешка де шо ќе прајш, стара сум...Само да расипвеле муабет овие...ццц...значи денешнава младина...:nenene:

Све се поремети,шо да прајш. Него, охриѓаниве сношти не претставија во најубо светло. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom