ОХРИДСКА КАЈГАНА СОБИРАНКА! Club Revolution; 13.06.2009; 22:00!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Терминот е шит!!! Од Ск. ке има многу малку луѓе(ако воопшто има) ама ако го ја преместите собиранката за во јули ве уверувам дека ке има поише луѓе

Отом потом. Ак требит и во јули ќе напрајме, ако прајме и во јули не значит дек не требит порано да се збериме.

Пребројување од Скопје:
- Acid
- BusHav
- HsIlOmEdUs
- Bidikov
- Ешли
- Батефлај

Волку пребројав.. Други? Кажувајте со време, за да се организираме за превоз...

Skopski penzioneri priamte.
Ako bidam (planiram) vo Ohrid ke pominam.

Ешли кажувај идеш или не, за да знаеме.:helou:

Скопјани други има?

Пријавувајте се. Треба во четврток да седнеме за да се договориме кои/како/кога ќе идеме...

Ќе дојдам. :smir:

Според сликана од Фантом ова е во трговскиот кај што е Хикс Фактор, така?

Не бе брату. Таја ти е Билјана стоковна куќа. Ова е кај шо се Орка Спорт, Палма слаткарана, и други некој си излози. Кај Меџик кај шо беше ак ти теквит, ова е отспротива и долу по скалите. :)

Не бе брату. Таја ти е Билјана стоковна куќа. Ова е кај шо се Орка Спорт, Палма слаткарана, и други некој си излози. Кај Меџик кај шо беше ак ти теквит, ова е отспротива и долу по скалите. :)

Добро бе брату =) Фала, сначичемо се.

Кажвите ак сакате да пречекаме некого, дан се испозагините.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
aj не замервите за спамов али :) ИДАМ само кај беше то Револушн?

^
Имаш некој вид на мапа на првата страна.

да да ок се снајдов... е сеа зборвев со Фантом ради лична карта да не ме зафркавет за пиво... ако имат нешо слично да полнам лименки :)

Јас поставувам прашање, дали има желба од повозрасните членови за учество на собиров? Воедно покренувам иницијатива за такво нешто. Ако има кворум, да доаѓам. Македонска геријатријо... има ли шанси?

П.с. Годините не се толку проблематични всушност, колку стажот на форумот... :helou:

Поради то шо ќе имаме наш диџеј (а не некоја сељачка фаца во кабината), од 10 (ко ќе ојме таму) до кај 1, и поради тоа што дотогаш е прајвт парти, морало да се платит влезница 100 денари ради персоналов. Ни мене лично не ми се допаѓат предлогов, ама то е шо е.
Ако е некој за на кафе пред 10, однсоно пред собиранкава нека не контактират.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom