ОХРИДСКА КАЈГАНА СОБИРАНКА! Club Revolution; 13.06.2009; 22:00!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Драги кајганџии и кајганџики, поштовани публикуме,

Ве покануваме на Охридската Кајгана собиранка која ќе се одржи на 13.06.2009 (сабота) во Club Revolution (ТЦ Амам приземје, за тој шо не знајт и мапа ќе нацртаме), со почеток од 22:00 па до даљек. То јест, јас, Фантом и џимеј ќе сме таму од 21:00 како домаќини и организатори, вие мојте и покасно да си дојте. Ohrid Crew ќе го цени вашето присуство и ќе се потруди да ги задоволи сите ваши желби, освен сексуално-перверзните. Иако Фантом организираше се’, јас ја отворам темава пошо тој ни’ е безгласна буква во дружинава.

Ако имате прашања или одговори, пишете ми ги на репутација, јас ќе ви вратам на профил или по пп. Фала на соработка и разбирање.

А да, потврдувајте присуство на темава, да знајме отприлика шо број да чекаме. Чаршиски муабети немојте, Џену ќе ве бришит. (H)

И јас идам, да потврдам. Мојте и мене зеленки да ми давате. :icon_cool.

Сериозно сеа, сфе шо требит (мапи до местово, ак сакат некој да го пречекаме и слично), барајте.

Tука сум, тука сум.. т.е таму ќе сум... Потврдувам присуство:pipi:Со местово запознаена сум(A)

Нема да дојдам, вие што ќе одите убаво поминете си :)

Ако имате прашања или одговори, пишете ми ги на репутација, јас ќе ви вратам на профил или по пп. Фала на соработка и разбирање.
Си се снајде...:icon_lol:

Да можев, ќе дојдев. Убаво да си поминете. :smir:

Сигурно сум таму.. исто потврдувам присуство на Емка и Бавби(ќе идаат аку уште не ја имаат видено темава:))
туку срам ми е да прашам ама морам...
Кај е то Револушн ?Знам дек е во Амамон ама каде поточно неам појма
:pos:

Ако сум другиот викенд Струга че поминам до Охрид да ве видам шо прајте :helou:

Идам, и чекајте кај сум јас во организејшн груп? Фантом рече Јули ќе сме ја праеле. :)

Идам, и чекајте кај сум јас во организејшн груп? Фантом рече Јули ќе сме ја праеле. :)

Фантом рече, ама во јули сите се по одмори и чуда, плус на другарите од Редакција им запека срце за Охрид, па моравме да ја забрзаме. Ти ево ќе пречеквиш гости, ќе те пишиме во организација. :)

Ево ви мапа до местово. Кој сфати арно, кој не, пак арно.

2v1ry1x.jpg

Ја ко ориѓанец не ќе су таму.
Ја требит да се образова овде.
Ај убо да си помините, испијанете се еднаш и за мене и поздравете ја келнерката од мене.

Уствари келнери имат таму :nesum:

Фантом рече, ама во јули сите се по одмори и чуда, плус на другарите од Редакција им запека срце за Охрид, па моравме да ја забрзаме.
Море! Јас ти реков, и пак ќе ти речам: морат да напрајте нешто и во јули за нас - страдниве душички шо одморот дома го прает... зш љута за везден ќе ви бидам. Е.

И он топик: Заради големо-километарската дистанца нема да бидам во можност да присуствувам на овој ценет настан, али на сите присутни им посакувам убав помин, и на малолетниве да не им давате да пиет многу :icon_lol:

Сигурно сум таму.. исто потврдувам присуство на Емка и Бавби(ќе идаат аку уште не ја имаат видено темава:))
туку срам ми е да прашам ама морам...
Кај е то Револушн ?Знам дек е во Амамон ама каде поточно неам појма
:pos:

Наспроти Палма ма Весна,евааа :pos:

Идам милион посто иначе,и ак ви требит некоја помош за организација,Фантом,Џими или Димитар нека кажет.
See ya there :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom