Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
:icon_lol:
ohrid1.jpg

ohd-1.jpg

Kaj e бре ова Бифе Дрвара? :pos:

Понеделник, 02 Април 2012 11:53
Сподели
4
Споделете ја веста со Вашите пријатели
Во текот на вчерашниот ден во Охрид се случиле две тепачки каде што се повредени неколку лица.

images-420000.jpg

Имено во ноќниот клуб „Хавана“, по претходна вербална расправија, настанала тепачка помеѓу лицата, Т.З.(1978) и М.Е.(1972) од Охрид. Откако и двете лица предходно се довеле под дејство на алкохол, настанала меѓусебна расправија и во еден момент Т.З. со пивско шише го удрил М.Е. во пределот на главата, а тој му возвратил со удар со тупаница во пределот на лицето.

Во тепачката М.Е. се здобил со видливи повреди во вид на расекотина во пределот на главата, а со огреботини во пределот на стомакот и подлив на десната страна од лицето се здобил Т.З., за што и на двајцата им е укажана лекарска помош во Медицинскиот центар Охрид.
Со лицата е обавен разговор во Охридската полиција и по целосно документирање на случајот, ќе биде поднесена соодветна пријава.
Другиот инцидент се случил на улица „Гоце Делчев“ во Бифе Дрвара, меѓу лицата Ш.Р.(1978) од Охрид и Ш.А.(1984) од Охрид, од една страна и 5 непознати лица од друга страна.
Во тепачката лицата си размениле удари со тупаници и клоци во пределот на главите и телата, при што двајцата се здобиле со видливи повреди во вид на расекотини на главите и повреди на носот за што им е укажана лекарска помош.
СВР Охрид превзема мерки за пронаоѓање на непознатите лица и целосно расчистување на случајот.

+
5f675f2ef24f81e8140b31010431024f_405_1333113829_52_8290_1333113829.jpg

The Legend is back again. Stronger.
And this time it's personal.
Фала тенќју веќе претенќју!Пред некој ден ја барав не можев да ја најдам.ХИТ!:vozbud:
Најјак момент 1:58

Таткото на Столе Стоилов во автобус на Галеб, на пат за Шведска.Интересно, се викал КЛИМЕ :D
stole-500.jpg

Фала тенќју веќе претенќју!Пред некој ден ја барав не можев да ја најдам.ХИТ!:vozbud:
Најјак момент 1:58

minatava nedela go vidov na tomovce ko odev na rabota :))
--- надополнето: 7 април 2012 во 16:12 ---
decki aj da se prebrojme kolku sme od ohrid :)
i nie da si organizrame mini sobiranka sto velite a :) ??

Е ај :)
тие шо знам дек се од Охрид: Јас, TheMayor, Galeb, Faca, Somnitelno lice (не сум сигурна)... енибади елс?

Е ај :)
тие шо знам дек се од Охрид: Јас, TheMayor, Galeb, Faca, Somnitelno lice (не сум сигурна)... енибади елс?
Jas сум малце пијан ак сакате мојме и одма собиранка да прајме ама нема да ве памтам :) и то
а не е лош идеја.

ajde da vidime koj sme od Ohrid pa za pocetok ce se druzime nie, a mojme vo grupava ako izlasame ;), da ni se pridruzat i Struzani so vikate na idejava :)

еј каде без мене :)
--- надополнето: 8 април 2012 во 08:25 ---
ajde da vidime koj sme od Ohrid pa za pocetok ce se druzime nie, a mojme vo grupava ako izlasame ;), da ni se pridruzat i Struzani so vikate na idejava :)

подобра идеја е Струзанките да ни се придружат :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom