Оваа недела го/ја/ги сакаме...

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Dojcin%20Cvetanovski.jpg

Кој Дојчин бре јас сеуште ја сакам Катарина Ивановска,а овај со брадава тргајте го одавде види како ме гледа ко сите бродови да му потонале:pos2:.

Оваа недела го сакав Дојчин:back:

насјакана личност оваа измината недела дефинитивно беше Дојчин Цветановски, Господ здравје да му даде:cuc:

ovaa nedela gi sakame getafe club de futbol oti gi unishtija barshitlona
И ја оваа недела ги сакав Гетафе, чудна работа....
Затоа што ги уништија/прегазија/смачкаа/сјебаа итн Реал детенцата.:baeh:

Аман бре ученици ве молам ТРГАЈТЕ го господинов или ставајте помали слики:nenene:
А кога ке треба да го одработите тоа што сте го изгубиле верувајте нема да го Сакате толку
Е да заборавив да кажам дека решив од сега па натаму (за неодредено време) да се сакам Сам себе, Поздрав до сите со песнава:baeh:

Јас оваа недела, а посебно денес ќе ја сакам Ива - Псај. Форумов е јавен медиум, така да мислењево ми е на место.
Мака ми е да ги пишам сите причини, па нека остане само на ова.
:back::back::back:

Jas ovaa nedela najpredano resavam da go sakam cickoto haus-majstor sto taka pozrtvuvano so hebla me odglavi od wc-to zosto ne mnogu mil i simpaticen nacin bese mojot heroj blagodarenie na koj sega go pisuvam ova!!!:kesa:

Аман бре ученици ве молам ТРГАЈТЕ го господинов или ставајте помали слики:nenene:
А кога ке треба да го одработите тоа што сте го изгубиле верувајте нема да го Сакате толку
Е да заборавив да кажам дека решив од сега па натаму (за неодредено време) да се сакам Сам себе, Поздрав до сите со песнава:baeh:

оф:
нема да го обработвиме ни кажаја :baeh:

он:
и јас дојчин си го сакам :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom