Ова е ДАБСТЕП во Динамик - 21.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
Ми стигна "нешто" на мејл, ај да споделам па некој ако оди ќе сподели импресии на темава. :)
Мејлот во целост:

Време е малку посериозно да му посветиме внимание на моментално најпопуларниот електронски музички правец во Велика Британија - Дабстеп-от. За таа цел почнуваме со серија журки кои ке го носат името "Ова е ДАБСТЕП!". Првата ке се случи овој Четврток односно 21.04во клубот Динамик. Неколкумината од македонските drum & bass диџеи го веќе го поддржуваат овој правец, а стига и бранот од нови диџеи и диџеи што обично пуштаат друг вид на музика.

Диџејска постава:

- Драш а.к.а. Kenobiben
- GameOver b2b Чваре
- Ана мало b2b Андреј

Клубот Динамик поседува соодветен звучен систем, како и простор за 300+ (дополнително е споен со голема тераса, па пушачите немаат потреба да излегуваат надвор од клубот)

Журката почнува на полноќ, влезот е 100 денари а на шанк ке има пијачки со значително намалени цени (овојпат тоа е дупла водка).
Петок (22.04) е неработен ден, спремете се за добра журка !

Се гледаме на подиум,
Ова е ДАБСТЕП !

ovaedubstep.jpg

Ова е дабстеп :icon_mrgr

Звучи ептен примамливо :)

Ке се пушта нешто погнасно или строго Skream,Benga,Caspa,Rusko и остали? Ја сакам ова на пример:

После RUN Mk - Macedonian DnB Festival дека беше тотална лудница, ептен ме привлекува и овој настан и не сакам да го пропуштам, ќе биде лудница!

Иначе овој клуб е тој кај автобуската нели?

:)

Коа сме кај Боргор...

За мене момаков е свака част заедно со scrillex (по препорака од стеф :-*)...

У пизду матер нема да сум у ск у четврток >.<

Ова е ЗАРАЗА! Треба да се иде на чудово

За мене момаков е свака част заедно со scrillex (по препорака од стеф :-*)...
Зашто Shitlex? ЗАШТО?! Немојте бе луѓе да ја спомнуете таа гнаса у постови у вези дабстеп/журки. Лошо е =/

Едиствена музика што ја обожавам од електронскава ама па на 22ри иам свирка со бендот... кој баксуз #_#

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom