Отпорен на звук

• Креатор на темата Креатор на темата "Liked"
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
2
Kolku cesto vi se desilo, da slusate sto vi zbori devojkata a da vi pominuva od edno niz drugoto uvo...ako me svakate so sakam da kazam...pisite nekoi primeri...

...eve ja prv...koa ona saka da izlaga a mene me mrzi...se praam deka spijam...deka sum umoren...:pos2:

Тоа шо го пиша ти е лажење. Сеа тебе те мрзи, па не ти се искача и ја лажеш дека спиеш или си уморен.

Ова отпорен на звук е како у смисол:
"Sorry I wasn't listening to u, was thinking bout havin sex wit u. What did u just say?" (:

Не. Се надевам ќе сретнам таков лепотан па нема да го слушам шо ми збори дур ми збори него ќе буљам у него -.-

Liked like za temava mn pati mi se ima deseno i toa koga sum kako pred sud i sudot zasedava ajiiiiii najcesto gledam tv koga se slucuva ova ama toa e toa da ti kazam prijatele nema spas od toa :D

Ми се има дешавано.
Пример, кога ќе почне за она, како нејзината другарка направила воа она, купила воа она, мене се друго ме интересира освен тоа и секако се правам дека не сум ја чул а за моја среќа девојката е таква што мрази да повторува..

Ми се има дешавано.
Пример, кога ќе почне за она, како нејзината другарка направила воа она, купила воа она, мене се друго ме интересира освен тоа и секако се правам дека не сум ја чул а за моја среќа девојката е таква што мрази да повторува..
Лајк за постов. :)
Ми се случувало и ми се случува, кога ќе почне муабети кај била, за нешто небитно. Или да раскажува за некоја серија, филм кој не ми е по ќејф, или нешто што го немам лично видено на пример, спорт кој не го пратам :) и слични теми на забава, абе мачно ми е у тие моменти и непотребно слушање на емотивни реченици, секојдневно.

Тоа шо го пиша ти е лажење. Сеа тебе те мрзи, па не ти се искача и ја лажеш дека спиеш или си уморен.

Ова отпорен на звук е како у смисол:
"Sorry I wasn't listening to u, was thinking bout havin sex wit u. What did u just say?" (:

Не. Се надевам ќе сретнам таков лепотан па нема да го слушам шо ми збори дур ми збори него ќе буљам у него -.-

Nislucajnobemaco...ne E toA...SOSLIKANESEZIVEE...

ama go tapanite ponekad...i mora da odmorime usinja...

PS.falamnogutigicenam...mislenjata:pos2:

Кога се ќе изнакаже нешто многу малку битно, значи ја слушам но не се посветувам да мислам на лакот нејзин пример каков бил квалитетен или не.

На крајот ќе дозбори, ќе каже - Тебе те боли к*рот што ја зборим за ноктите.

5 минута пауза настанува, малце после тоа оправање држ недај ништо посебно.

На крајот испаѓа дека се сум слушал.

Некад во вакви ситуации незнам дали слушам или не, дали памтам или имам некојси екстерен хард диск посебен за таа фонетика појма немам.

Nislucajnobemaco...ne E toA...SOSLIKANESEZIVEE...

ama go tapanite ponekad...i mora da odmorime usinja...

PS.falamnogutigicenam...mislenjata:pos2:

Ej ama i vie muzhite znaete ponekad da zborite za gluposti ko politichki grupi, teroristi, narko dileri, ekonomija, situacijata u drzhavata, koli, tdi motor, dizel benzin bla bla...

Ne ste nishto poarni nego nas koa vi praime muabet za obleki i drugarki.
I barem praime muabet za nesho sho ni e del od zhivotot i neshto so koeshto sme imale direkten kontakt -.-
Ne letame u vazduh.
A i ne ste tolku ubavi i nezhni pa da mozheme da vi se voodushevuvame na ubavinata, namesto da go sledime muabetot sho ni go vrtite...

p.s. Sarkastichniov del od postot ne ti se slaga so ostatokot.

Ama seriozno...razbiram jas muabeti...ali mnogu be...zborite...ponekogas...a jas bas sakam koa ste luti, i togas ste ubavi.:pos2:

Јас не сум отпорен на звук откако отидов на чистење на уши ...

Па добро бе момци, јас мислам ако ве гњави цурата со муабети што не ве интересираат воопшто, нели би било подобро да и кажете, у стилу као „маче ај не го тупи, знаеш дека појма неам за шо збориш“ (да не ве умара, пошто нит ве интересира нит ја слушате). Сеа секакви цури има, може и ќе се наљути првиот пат, ама брзо ќе и помине :back: , такви муабети ќе си прави со другариците (за лак и такви работи) :icon_lol:

Па добро бе момци, јас мислам ако ве гњави цурата со муабети што не ве интересираат воопшто, нели би било подобро да и кажете, у стилу као „маче ај не го тупи, знаеш дека појма неам за шо збориш“ (да не ве умара, пошто нит ве интересира нит ја слушате). Сеа секакви цури има, може и ќе се наљути првиот пат, ама брзо ќе и помине :back: , такви муабети ќе си прави со другариците (за лак и такви работи) :icon_lol:

Тоа би било клучна елементарна грешка со неописливи последици од локалел и глобален долгорочен карактер. Во најголем процент од случаите доколку женска зборува мора да биде соодветно ислушана, инаку кврц. :nesum::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom