OSHO

• Креатор на темата Креатор на темата Storm5
  • Време на започнување Време на започнување
Ojde Oshovecot da pliva vo nemirni vodi i da osvojuva novi horizonti......isto kako shto Osho na vremeto ojde da ja "osvojuva" Amerika.
I Bodi go odnema...
Moderator, moze da ja zatvorish temava, nema kompetentni licnosti za da davaat odgovori na moite prashanja.

Ojde Oshovecot da pliva vo nemirni vodi i da osvojuva novi horizonti......isto kako shto Osho na vremeto ojde da ja "osvojuva" Amerika.
I Bodi go odnema...
Moderator, moze da ja zatvorish temava, nema kompetentni licnosti za da davaat odgovori na moite prashanja.
Ти ги нема војниците а ? Добро е тоа.
Што помалку ве има, толку помалце глупости тресење, и повеќе квалитетна дискусија. Се надевам и тебе ќе те снема како и нив двајца некој ден.

Што помалку ве има, толку помалце глупости тресење, и повеќе квалитетна дискусија. Се надевам и тебе ќе те снема како и нив двајца некој ден.
hahahhaha.....abe da si ebesh vekot.....kako ti shto mozesh da me nasmees nikoj ne moze.
Gledam pak sakash da seresh po site temi, i pokraj toa shto kiseliot te ima opomenato i navredeno tolku mnogu shto da beshe nekoj drug na forumot do sega usvet kje otideshe.
javrija, abe zemi procitaj nekoja knishka majkata, da podiskutirame neshto....vaka so tebe nema shto da se diskutira.....so tebe samo mlatenje prazna slama....
ajt imaj ubava nedela......i na crkva da pocnesh da odish, poln si so grevovi.

hahahhaha.....abe da si ebesh vekot.....kako ti shto mozesh da me nasmees nikoj ne moze.
Gledam pak sakash da seresh po site temi, i pokraj toa shto kiseliot te ima opomenato i navredeno tolku mnogu shto da beshe nekoj drug na forumot do sega usvet kje otideshe.
javrija, abe zemi procitaj nekoja knishka majkata, da podiskutirame neshto....vaka so tebe nema shto da se diskutira.....so tebe samo mlatenje prazna slama....
ajt imaj ubava nedela......i na crkva da pocnesh da odish, poln si so grevovi.
Toлку ти беше Виничанец, ајт на здравје, носи се учка.

Moра ли на секоја тема да кењаш? :facepalm:

more javrija...nema gajba pivo
neli obekja 1 god kje go drzish vo potpis
eve ti dokaz deka ne si svesen, deka nemash edno jas i deka denes edno zboruvash utre drugo pravish
Aбе Ѓурѓа, Албанците ни убиваат деца овде, а глумат дека сакаат соживот. Морав да го ставам ова.

Aбе Ѓурѓа, Албанците ни убиваат деца овде, а глумат дека сакаат соживот. Морав да го ставам ова.
Togash pazi shto zboruvash denes za da ne te bide maka utre.
Na toj nachin gi kontrolirash egata, a ne denes edno ego e na vlast utre drugo koe zaboravilo shto zboruva egoto od vchera
Ova e eden od zakonite na univerzumot koj trebe da se nauchish da go koristish vo praksa.

Што имаат албанците со Ошо па сега? Тие си имаат проблем со „каурите“... нели Албанци? Или општо со Македонци?
Кој ги знае - Ошо никогаш не сретнал Албанец ниту пак некој од Косово - инаку и за тоа ќе имаше некоја теорија!

Што имаат албанците со Ошо па сега? Тие си имаат проблем со „каурите“... нели Албанци? Или општо со Македонци?
Кој ги знае - Ошо никогаш не сретнал Албанец ниту пак некој од Косово - инаку и за тоа ќе имаше некоја теорија!
Синко телемитски, не го разбра муабетов, а ? Нема врска.

Пред тоа имав ставено во потпис цитат од Ѓурѓа, тој ми кажа дека ако ми стои потписот 1 година, ќе ме частел 1 гајба пиво.

Јас го сменив, и ставив цитат од Пуно, кој глуми соживот, а излага на протест и брани убијци на деца каури.

Препрочитај и ќе ти текне.

Синко телемитски, не го разбра муабетов, а ? Нема врска.

Пред тоа имав ставено во потпис цитат од Ѓурѓа, тој ми кажа дека ако ми стои потписот 1 година, ќе ме частел 1 гајба пиво.

Јас го сменив, и ставив цитат од Пуно, кој глуми соживот, а излага на протест и брани убијци на деца каури.

Препрочитај и ќе ти текне.

Hahahaha...javrija, gledash kako logikata na nerazbereni stvari doveduva do zabluda i pogreshni zakluchoci....:pos:

ne mi kaza...kucheto tvoe stana talemit ili....

Hahahaha...javrija, gledash kako logikata na nerazbereni stvari doveduva do zabluda i pogreshni zakluchoci....:pos:

ne mi kaza...kucheto tvoe stana talemit ili....
Не се пали бе, Хепта од тебе е далеку поквалитетен соговорник.
Логика, заблуда оф море мајко, пак си пиел, а ?

Werther абе само видов шанса да укажам на недоследностите на Ошо и неговата неуниверзална „доктрина“ на „медитирање“. ;)

Nishto ne e strashno da si priznaesh kakov smeshen zakluchok izvadi so tvojata logika.....:pos:

Lugje ste,...greshite.

Toa i ne e tolku strashno, postrashno e toa shto si zaglavil vo sektata...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom