С
Само Човек
Гостин
чекај сега...дали велиш дека на 36 г. надвор си ?Е така де.
Затоа ти се нудам како помош однадвор.
ошо излезе на 14, ти на колку успеа ?
чекај сега...дали велиш дека на 36 г. надвор си ?Е така де.
Затоа ти се нудам како помош однадвор.
Сакаш или нејќеш помош?чекај сега...дали велиш дека на 36 г. надвор си ?
ошо излезе на 14, ти на колку успеа ?
Еве јас сакам помош..Сакаш или нејќеш помош?
Еве јас сакам помош..
Де објасни ми што е тоа медитација?
Понатаму малку потешки прашања...сега за сега по едноставни
хахаххаха....признај дека не знаеш што е тоа....црни мики5009Каква бе медитација црни Гурџи.
Заеби тоа.
хахаххаха....признај дека не знаеш што е тоа....црни мики5009
Извини али немаш поима што збориш....Ошо барем занел што зборел...затоа не се споредувај
Ја ти кажувам живеј си го животот, батали секакви срања, а ти ми викаш што е медитација, небаре медитацијата е светиот граал ?
сумљам дека си надвор...врат и шија имаш пак у постов
Ја ти кажувам живеј си го животот, батали секакви срања, а ти ми викаш што е медитација, небаре медитацијата е светиот граал ?
Тоа ти викам бе Гурџи и јас (болдот).Извини али немаш поима што збориш....Ошо барем занел што зборел...затоа не се споредувај
твоите совети за тоа како се живее животот се наивни и смешни....
имам еден другар што имаше една поговорка....
терај си го животот, не давај он да те тера...не беше ни свесен каква вистина кажал....
истото важи и за тебе..
Сеа пак, сакаш помош или ќе се давиш и понатаму?сумљам дека си надвор...врат и шија имаш пак у постов
сакам..Тоа ти викам бе Гурџи и јас (болдот).
И дај не ми го споменувај тој ОШО више Ме боли таквото дали знаел што збори или не, гледано од твој аспект.
Многу се замараш со некои работи, кои те спречуваат да уживаш у животот.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 13:35 ---
Сеа пак, сакаш помош или ќе се давиш и понатаму?
Гледај брат дека си заспан....Само Човек по кој знае пат ти вели дека медитација и терај си го животот е исти...шија или врат е исто...Тоа ти викам бе Гурџи и јас (болдот).
И дај не ми го споменувај тој ОШО више Ме боли таквото дали знаел што збори или не, гледано од твој аспект.
Многу се замараш со некои работи, кои те спречуваат да уживаш у животот.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 13:35 ---
Сеа пак, сакаш помош или ќе се давиш и понатаму?
Епа ќе дојдеш прво со нас, на некоја средба. Па после, лека полека , ќе сфатишсакам..
како да излезам ајде
Гледај брат дека си заспан....Само Човек по кој знае пат ти вели дека медитација и терај си го животот е исти...шија или врат е исто...
ама ти си заспан и не разбираш тоа што тој ти вели ...
Во медитацијата има ли место за материјалното?
Знаеш ли од кај потекнува зборот материја?Епа ќе дојдеш прво со нас, на некоја средба. Па после, лека полека , ќе сфатиш
--- надополнето: 19 јули 2012 во 14:24 ---
Ако тоа е исто, тогаш зошто се трудиш да реплицираш, како да си опозит?
Ако е тоа исто, тогаш и ти си заспан, но сонуваш различен сон со различна ролја.
Во медитацијата има ли место за материјалното?
Од mater, мајка?Знаеш ли од кај потекнува зборот материја?