Организација за Баскет

• Креатор на темата Креатор на темата TM88
  • Време на започнување Време на започнување
Што ќе играш фудбал, со главата си доле цело време и лупање шпицови на фудбалот, ќе го искинеш :kuracc:
Иначе јас сум за, за кој било ден, само пишете кога :)
Па ајде неделава да се собереме еден ден. Нека се пријавуваат кој може и да закажеме во ЈБТ. Тагни ги тие дечките што играа минатиот пат, и Стефан ако доаѓа. Мене ми одговара било кој ден.

Па ајде неделава да се собереме еден ден. Нека се пријавуваат кој може и да закажеме во ЈБТ. Тагни ги тие дечките што играа минатиот пат, и Стефан ако доаѓа. Мене ми одговара било кој ден.

Еве се пријавувам и јас како резерва у случај ако не најдете доволно играчи.

Дечки се собирате уште за баскет или затворени се саливе за рекреативци?

Дечки се собирате уште за баскет или затворени се саливе за рекреативци?
Еднаш се имаме договорено до сеа, игравме во ЈБТ и толку. :D

Иначе Мондано во ЈБТ е отворено мислам, може да се игра ако има луѓе, јас сум за.

Еднаш се имаме договорено до сеа, игравме во ЈБТ и толку. :D

Иначе Мондано во ЈБТ е отворено мислам, може да се игра ако има луѓе, јас сум за.

И ја сум за, ако се најдат уште 4ца може да праиме викендов, па моеш да ги тагнеш тие што сте играле прошлиот пат да видиме дали им се игра

И ја сум за, ако се најдат уште 4ца може да праиме викендов, па моеш да ги тагнеш тие што сте играле прошлиот пат да видиме дали им се игра
@Strongxo @Fastforza знам играа тогаш, други не ми текнува кои беа пријавени.

Дечки недела во 19:00 во Мондано, ЈБТ.

Кој може нека се пријави.

@Stefan-kobe ти би дошол на баскет?
Би дошол али во иднина, реновирам стан периодов така да фул сум со обврски и може да извисам во последен момент.

Ах ах, готов е и овој, утре ќе бира штитници за колена, ќе клекнува.

Ако има некој заинтересиран да праиме баскет деновиве, у Мондано е доста добро за после 7 поручек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom