T
Torchyrus
Гостин
Да ејјјјјјјјјјјј шоферот го заборавиме !!! ама ете среќа јас шо си имам шофер .. пишете таму на списокот Нерешителен шофер на лимузинатапаранормал јас како и секогаш сум шофер нели ??? :p

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ејјјјјјјјјјјј шоферот го заборавиме !!! ама ете среќа јас шо си имам шофер .. пишете таму на списокот Нерешителен шофер на лимузинатапаранормал јас како и секогаш сум шофер нели ??? :p
јас сум само за шофер за друго не се нафакам а и има он искуство во возење со менезафатен е човекот се спрема за свадбата, колку што знам јас слободни места се шофер(и тоа на лимузина),свекор,свекрва,ТАШТ и ташта хахахахаах
Екстрим под итно да го клајте! не за друго мој чоек е од прилеп!FortuneTeller и extr[3]me одлучете кој ќе биде старосват, зашто еден треба да биде. и без нервози молам, ова е свадба не е мала работа![]()
Леле младоженецов срам го било, задутре свадба ќе прави а видите што сака да прави.Више коа ќе му помогнете него со комшивката кажујте чаре за мене како да ги опнам сите пички во малото хахахах![]()
![]()
сеа е супер-Младожења-Паранормал
-Невеста-Тами
-Кум-Џи
-Кума-Сашка
-Деверот-Калимеро
-Деверуша-Немиралка
-Старосват-Екстрим
-Старосватица-Николина
-Матичар-РедДевил.
-Поп-Лајт Брингер.
-Возач-Нерешителен
може сеа? :p
Ама тоа мора сеа пред да се венчаат малце да полудува хехехеЛеле младоженецов срам го било, задутре свадба ќе прави а видите што сака да прави.
Не е ова од мене ... зачуван ми е пасвордот и брат ми го има пишано .. сеа на спиење има да го задавам леееееееееееееееЛеле младоженецов срам го било, задутре свадба ќе прави а видите што сака да прави.
па затоа ќе го врзи со ремен госпоЖата и нема да прај срамотилациЛеле младоженецов срам го било, задутре свадба ќе прави а видите што сака да прави.
неее со бродда поживее додека може а со лимузина ке возам јас ??
не се вади сега ајНе е ова од мене ... зачуван ми е пасвордот и брат ми го има пишано .. сеа на спиење има да го задавам леееееееееееееее![]()
Ај ај му кажав јас на него. На крај ќе треба да му барате нова невеста у 5 до 12не се вади сега ај![]()