Оптички илузии!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување
plllllllllllllllllllllllllllllllllllllllu pa niso posebno

Тест за расипаност

Погледнете ја сликата за да одредите до кој степен модерното општество успеало да го корумпира вашиот мозок. Што гледате на сликата?
1AEB987E0412394D945DA90059A4C5DA.jpg

А сега симнете се надолу.

Истражувањата покажале дека децата не можат да ја идентификуваат интимната двојка од причина што нивната меморија претходно не била асоцирана со такво сценарио.

Децата гледаат девет делфина.

Ова е тест за да се одреди колку е корумпиран вашиот ум. Доколку не ги видите делфините за шест секунди вашиот ум навистина е расипан.

EF315C2F2CFC5747AA67630DA2BF3DB1.jpg

ТРебаше да ги видам делфините на првата слика ???

Тешко дека некој ќе ги види на првата слика, дури и на втората 6 секунди се малку за да се забележат добро.

DuFFy напиша:
ТРебаше да ги видам делфините на првата слика ???

Да.

Го знам ова, старо е, и ја првиот пат не ги видов делфините. :)

Na prvata slika voopsto ne mozev da gi najdam delfinite:) a na vtorata so pomos na tockite malku se snajdov:):) ama tesko e vo rok od 6sec

Кај се бе делфините...ја патки глеам :)

Mac)) напиша:
Кај се бе делфините...ја патки глеам :)

:pos::pos::pos:

НА првата нема шанси делфини да видам....ама на втората со тоа точките ги гледам колку толку....:je:значи неам расипан мозок :je:

Кај има делфини бре?!:icon_conf

Изглеа стварно ми е расипан умот:pos::pos:...На првата слика воопшто не ги глеам...а на втората одвај ги видов со помош на точките...

расипан ми е мозоков дефинитивно...ми требеја 3 минути за да ги најдам делфините...лоша младина смееее

ja koga procitav deka treba delfini da vidis togas gi vidov...posle mnogu vreme :)

Abe....kaj se delfinite...маму им јe..м:)ЛОЛ:)...

tuku...mislam deka gi najdov...za okolu 6 sekundi..изит диз бед ор изит гуд?
da ne ispadne ne mi odi umot na sex:))

Не глеам нишоооо
Точки црвени а делфини немааа

П.С Ееех сеа ги видоф наочари коа кладоф heheh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom