Опстанок на Пелистер - туторијал.

• Креатор на темата Креатор на темата Roy Fokker
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се задавеше :pos:

овој ФИТНЕС ГУРУ само прогласен ми мириса на земја види како дише.Во брзо време ке го покрие три тона земја и ке се најде во два метра под земјата.Овој нема сила за дишење кога се закашла ми се чини готов е пукна.Му крчат тоа грудите како оние телевиорите Ei Nis отиде во неповрат овој

Леле колку е летнат до стоиедно и назад, битно си се пофали ево телевизорчето лцд, лаптопчето спремно, витаминчињата, кацигата, моторчето, сликите, над Широк Сокак живеам ко санкир стан Менхетен да имат. ууххх, евеми го фрижидеро тој мора да е висок, повисок и одмене оти е билдерски фрижидер, абе и мојов е голем билдерски ама ништо нема натре:pos:. Незнаев оти има и билдерски фрижидери. Тој англичанецо од дисковери срвајвал викни го во емисија.
Шо свети бе ова ламбата ? Гаси Паљо гаси после ке пљукаш Грујо вака Грујо така за сметките струја. :pos:
Или си стварно многу летнат или ептен ти е досадно, по се ова првово е

Леле колку е летнат до стоиедно и назад, битно си се пофали ево телевизорчето лцд, лаптопчето спремно, витаминчињата, кацигата, моторчето, сликите, над Широк Сокак живеам ко санкир стан Менхетен да имат. ууххх, евеми го фрижидеро тој мора да е висок, повисок и одмене оти е билдерски фрижидер, абе и мојов е голем билдерски ама ништо нема натре:pos:. Незнаев оти има и билдерски фрижидери. Тој англичанецо од дисковери срвајвал викни го во емисија.
Шо свети бе ова ламбата ? Гаси Паљо гаси после ке пљукаш Грујо вака Грујо така за сметките струја. :pos:
Или си стварно многу летнат или ептен ти е досадно, по се ова првово е
И кокаколито му стој фрижидер ама тој не пиа кока кола за гости му е :свиркам:

И кокаколито му стој фрижидер ама тој не пиа кока кола за гости му е :свиркам:

3 месеци ми стој за гости види ни до пола не е испиена шо гости ке беа тие :pos:, шо ке се напиете дај од тој јогурто со 1% масти Паљо на дефиниција сум

3 месеци ми стој за гости види ни до пола не е испиена шо гости ке беа тие :pos:, шо ке се напиете дај од тој јогурто со 1% масти Паљо на дефиниција сум
На гостите изветреана кока кола од пред сто месеци му тура...:свиркам:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Да не мислите не си го носам ножето

Еве го омилениот лик од интернето уметничко возење точак нова дисциплина, Паљо бе прав дворски шут си :pos:
Шо писка си бате Паљо не си свесен.

Недела 22:30 на Тера телевизија Паљо ток шоу :vozbud::tapp:

..И пред да тргна во некоја важна борба со непријатело, влегвеја длабоко во шумата ги гушкаја борјоте и со то автоматски му се извлекваше од нив негативната енергија и се полнеја со позитивна енергија и беја спремни за да ода во борба со нерпијателот...
rofl.gif

Вие заебавајте се али секоја година гини по некој на пелистер.
А дома да седи некој нема можност да умре? Не варувам во ,,пишании''туку во случајност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom