Nemorosus
Маршал Изет Фазлиновић
Има ли некој слушнато за TwinMOS ? Јас првпат слушам, и ке може ли некој што знае да ми каже дали да го купувам ?
Не сум слушнал, но еве ти официјална страна:
http://www.twinmos.com/
Па види ако ти помогне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некој слушнато за TwinMOS ? Јас првпат слушам, и ке може ли некој што знае да ми каже дали да го купувам ?
znachi deneska bev vo eden servis za kompjuteri , i tamy prashav mi vikaat za DDR1 zimale 1200 den za da mi pojachaat RAM od 1 na 2 ram , A DDR2 okolu 2000den dali bi mi se isplatilo da pojacham?
Eпа бате ако сакаш да надоградиш рам треба да видиш плочата кој тип на рам ти подржуват,зш на матична со ддр1 не одговарат плочkа од ддр2.Првин види што рам имаш па кажи.
--- надополнето ---
И за тоа дали се исплаќа да појачуваш првин напишија конфигурацијата што ја имаш па ке видиме![]()
1. Не вреди
2. Пиши конфигурација
Procesor :Intel (R) Celeron (R) 430 @ 1,80 GHz ,
Memory ram : 1GB
grafichka kartichka : vgradena![]()
Procesor :Intel (R) Celeron (R) 430 @ 1,80 GHz ,
Memory ram : 1GB
grafichka kartichka : vgradena![]()
Тебе цела конфигурација не ти вреди 2000.... БУКВАЛНО!
vaka ko che mi kazhe nekoj mi se kine srce , me ebaja vo ADSL 24 iljadarki plativ!!!
vaka ko che mi kazhe nekoj mi se kine srce , me ebaja vo ADSL 24 iljadarki plativ!!!
Intel Celeron D 2.8Ghz
512 MB DDR II
Vgradena graficka
Ај мислење дали може да надоградам барем 1G Ram и што мислите...вреди ли да се направи тоа?