Општо прашање:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Би сакала да бидам човек(т.е да се родам истата јас,само во Англија),пеперутка или пак лебед.Има уште неколку кои би ги набројала,ама не ми текнува сега,ептен ми се спие.

Од животниве делфин,а ако во човек,па пак нешто слично би сакал,само малку посвесно и поспремно,по можност јапонец:vozbud:...

Би сакал да се родам како хелиум,некоја типка да ме вовлече во неа,и после да ја скокоткам по грлото и да збори чудно...хаха,не бе се зезам,сакам пак да се родам исто,баш сум сладок и супер ми е се...

Da bidam najdobriot kosarkar na svet i voedno najmokniot covek i normalno i da imam edna palata na Bora Bora.........i uste mnogu samo ne mi teknuva nisto vo momentov

Пак човек. Само сакам да можам да читам мисли, и/или да летам. I can flyyy...

Сакам да сум јас детелинка скини ме...и ќе овенам,не штознам што сакам можеби пак човек ама женско да видам како е од другата страна

Uf....nikogas ne sum razmisluvala za ovaa tema... ili barem nikoj ne mi postavil vakvo prasanje pa da moram da mu odgovoram... vo sekoj sluaj pak bi bila covek...no sakam da bidam masko....za da vidam kakvo cuvstvoto...i po moznost nekoj poznat fudbaler pa site da mi se voshituvaat...Ehhhhhhh.....

кога повторно би се родил...пак би сакал да сум ова што сум сега-дефинитивно

Јас озбилно би сакал да се реинкарнирам у зајак во околината на Битола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom