Општо прашање:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Да треба повторно да се родите (реинкарнирате), а притоа да можете да изберете што сакате да сте, што ќе бидете и зошто баш тоа? :kajg:

Сакам да бидам човек ама бесмртен : само така ќе можам да ги исправам сите неправди!

Би сакала да бидам машко.:kez: Смеѓо високо, згодно и со занесни плави очи.
Би бил фоторепортер. Би ја имал најдобрата опрема фотоапарати. Би патувал по егзотични и мистерични места во светот...:kajg:
Тоа би сакала да бидам ако би се родила повторно, сакам да знам како е да си машко.:icon_lol:

Сакам да бидам Белосветец како во волшебнички, ако го гледате.....

Можeби тоа што би сакал да бидам во наредниот живот и во овој ќе бидам:kez: А во наредниот живот дефинитивно би сакал да сум пак машко:icon_lol: :kez:

Би сакала да бидам делфин...единственото животно на кое вистински му се восхитувам.

Би сакал да сум домашно куче,од раса некоја-си го прчиш цел ден,те ранат,те мочаат,те серат кога сакаш,топ е!!!

BusHav напиша:
Би сакал да сум домашно куче,од раса некоја-си го прчиш цел ден,те ранат,те мочаат,те серат кога сакаш,топ е!!!

Мој човек кај има подобро од тоа

Би сакала да бидам машко, чисто да видам каков е светот од таа перспектива.

paaa od zivotni bi sakala da bidam konj ama nekoj od onie sto ziveat vo divinata,a ne tie jadnite konjcinja sto se robovi na covekot...a ako se rodam kako covek togas bi sakala da bidam vampirka ili veshterka...neznam zosto,ali sekogas mi bilo merak da bidam vampirka radi zabite :) :) :)

Еј кај ме погодивте....Би сакал медуза да бидам хехе...или ајкула само нешо морско нека е

doti4nata напиша:
paaa od zivotni bi sakala da bidam konj ama nekoj od onie sto ziveat vo divinata,a ne tie jadnite konjcinja sto se robovi na covekot...a ako se rodam kako covek togas bi sakala da bidam vampirka ili veshterka...neznam zosto,ali sekogas mi bilo merak da bidam vampirka radi zabite :) :) :)
Тоа е човек за тебе!?!?!?!?

Или човек (дефинитивно машко :icon_lol:) или некоја птица како сокол, некој белоглав орел или такво нешто зашто многу љубам да летам и сакам да го видам животот од птичја преспектива. Само од ова грипов ми е страв да не ме фати :kez:

Дефинитивно би сакал да сум човек но со перформанс на АЈКУЛА! Па кога ќе влезам у вода(често сум у вода) да развалам све!!!:pishtoldz

Па и некој мајмун да сум нема да ми се слоши
а може и нешто што трча брзо за да не ме изедат или да не јадам куршум в газ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom