Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Да, да во право си.
Инаку фора што имам читано по форуми ако ви трнат прстите од ладно и немате добри ракавици само едни латексни ракавици бапнете под тие што ги носите и нема зима за вас.:)

Да, да во право си.
Инаку фора што имам читано по форуми ако ви трнат прстите од ладно и немате добри ракавици само едни латексни ракавици бапнете под тие што ги носите и нема зима за вас.:)
да на прстите кочан е иако носам рукавици,какви се тие латексни

Ахахахах сум се пресмеал на последново видео. Му вика брат нема потреба толку да брзаш ке изгинеме а они со 2 на саат се симнуваат :pos:.

Ќе биде полека ти викам купи го рамот ти не :LOL:
ако го земам ќе морам да зимам и сите други нови делови :D пошто од мојот скоро ништо нема да се фати ај тркалата кочници ова она ќе се фати ама за армонтизерот нема да се фати а нов да купувам ми е над 2.000 ден :D
--- надополнето: 29 декември 2012 во 01:01 ---
„FRAMED“ е заеднички проект на Енди Витмен – возач на велосипед по планини во слободен стил и Феликс Урбауер – искусен снимач и обработувач на видео материјал, докажан во акции на снежната покривка и скејтбордингот. Од нивната заедничка работа резултира ова маестрално дело.

Ахахахах сум се пресмеал на последново видео. Му вика брат нема потреба толку да брзаш ке изгинеме а они со 2 на саат се симнуваат :pos:.

Ти не си паднал изглеа... ја паднав пак, на асфалтот коа врнеше :D
Коа ќе возиме ? Или немаш точак ти ???

Ти не си паднал изглеа... ја паднав пак, на асфалтот коа врнеше :D
Коа ќе возиме ? Или немаш точак ти ???
Боки не паднал ?? Ехеее сите сме паднале, исто и јас, поготово кога сум возел со B_O_K_I т.е. тогаш сите по ред паднавме. :нинџ: Знае тој. Инаку колку што знам тој сега составува ново DH/Trail точаче за уште поекстремно да вози. Најубаво да ти каже лично тој. :)

Ви го пуштив ова? Ќе го изедеа мечки чоеков :D ..Нема врска и да ви го пуштив....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom