Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Еве една интересна патека која премнопгу сакам да ја возам ама јбг далеко је :) ако некој знае некоја ваква слична петека тука во Македонија нека пише :)
--- надополнето: 6 септември 2012 во 15:07 ---
Дали некој знае дали сеуште трае забраната за движење во шума? :) и колку пари е една
GoPro камера?

Еве една интересна патека која премнопгу сакам да ја возам ама јбг далеко је :) ако некој знае некоја ваква слична петека тука во Македонија нека пише :)
--- надополнето: 6 септември 2012 во 15:07 ---
Дали некој знае дали сеуште трае забраната за движење во шума? :) и колку пари е една
GoPro камера?
Вакви патеки има низ цело Водно. А природни убавини има низ цела Македонија и тоа мн поубави од овие. А GoPro нова HD hero е околу 250е A HD Hero2 e 300e. А може да се снима и со обична камера односно апарат еве како изгледа.

B_O_K_I А оваа патека од кај ја започнавте? прашав еден на водно и ми вика не можеш ти да одиш по тие патеки со ваков точак :cautious: и затоа не ни сум се загреал да се спуштам од Крст до доле со мојот. А како што гледам на видеово тој пред тебе дечкото има точак по лош од мојот.

B_O_K_I А оваа патека од кај ја започнавте? прашав еден на водно и ми вика не можеш ти да одиш по тие патеки со ваков точак :cautious: и затоа не ни сум се загреал да се спуштам од Крст до доле со мојот. А како што гледам на видеово тој пред тебе дечкото има точак по лош од мојот.
Стај слика од твојот да видиме што точак имаш. Иначе дечкото пред мене е Командо член на форумов и има добар точак еве го.
sam4091.jpg

B_O_K_I Извини другар сега го изгледав целото видео и го видов убаво точакот :) Точакот му е супер моја е грешка е што јас на почетокот само го видов малце ми заличи дека е ко обичнине точаци :confused: моја грешка се извинувам.

Да, може да најдеш во подобриве продавници/сервиси за точаци (Probike, Prosport, Bikestop итн.). :)
Секоја марка си има посебен тип на држачи или се „универзални“ кај поновите велосипеди и колкава цена се?

Секоја марка си има посебен тип на држачи или се „универзални“ кај поновите велосипеди и колкава цена се?
Не знам колку пари се, до сега не ми требале, не би требало да се скапи, некои 300-400 денари за основните модели. Брендираните може да достигнат и повисока цена. Инаку секој бренд користи различни држачи, исто така зависи и од рамот каков држач пасува. Најубаво однеси го на сервис па таму да ти сменат, сигурно и брзините ке треба да се прештелуваат зошто ке се вади менувачот. :)

Здраво ај ако има некој време нека каже некоја добра патека за возење точак не мора само во Скопје да е :)

Здраво ај ако има некој време нека каже некоја добра патека за возење точак не мора само во Скопје да е :)
Возиме секој ден ако си за оффроад повели доколку си сигурен во точакот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom